Тонка талія: 5 ефективних вправ

Ефективні вправи для талії
freepik.com

Мотивуйте себе тим, що результат буде помітний менше, ніж за місяць.

Поділитися:

Тонка талія – це мрія і ціль всього життя чи не кожної жінки. Щоб цю мрію не відкладати на довгостроковий період, розпочніть просто зараз робити перші кроки до її здійснення. До того ж ці кроки не надто вже й важкі. Ми пропонуємо вам добірку ефективних вправ, які допоможуть спалити жир саме в області живота. Якщо робити їх щодня, то чарівні вигини вам гарантовані.

Найбільш дієві вправи для талії

Нахили

Станьте рівно, ноги – на ширину плечей, при цьому ваші стопи повинні бути розташовані паралельно одні одній. Руки покладіть на потилицю, а лікті розведіть на максимальну відстань. А тепер намагайтеся доторкнутися лівим ліктем до правого коліна, піднімаючи коліно назустріч. Робіть 10 повторень з кожною ногою, але за тиждень збільште кількість повторень до 30 разів.

Фото: freepik.com

Круть-верть

Вихідна позиція – така ж, як у першій вправі. При цьому долоні стисніть в кулак, піднесіть до грудей, широко розведіть лікті. Робіть енергійні подвійні повороти в обидві сторони – два рази в одну, два рази в іншу. В жодному разі не можна відривати від підлоги ступні. Під час виконання цієї вправи для талії потрібно максимально рівно тримати поставу. Для хорошого результату робіть по 20 підходів.

Крила

Станьте так, як попередні рази і нахиляйтеся вперед, торкаючись підлоги по черзі кожною рукою. При цьому іншу руку направляйте догори. При нахилі намагайтеся повертати корпус в напрямку руки, яка торкається підлоги. Потрібно виконати 20-25 повторень.

Лежачі викрути

Ляжте на спину і намагайтеся розслабитися. Руки замкніть у замок за потилицею . Праву ногу зігніть в коліні. А тепер намагайтеся доторкнутися коліном до підлоги. Таким чином ваша талія ніби скручується. Повторюйте 15 разів кожною ногою.

Граційні нахили убік

Станьте на одне коліно. Вільну ногу виставте убік не згинаючи її. Після того, як ви зайняли позицію, розпочинайте вправу. Намагайтеся дотягнутися правою рукою до пальців на правій нозі. Повторюйте по 10 разів з кожного боку.

Виконуючи ці вправи щодня, ви дуже швидко зможете пишатися своєю стрункою талією.