Нову роль Олександра Попова назвали найпотужнішою у його акторській кар’єрі

Століття Якова

Від армійського друга до затятого ворога – Олександр Попов у фільмі «Століття Якова».

Поділитися:

Христина Соловій заспівала містичну пісню в серіалі «Століття Якова»30 вересня о 20:15 на 1+1 відбудеться прем’єра 4-серійної мелодрами «Століття Якова» – першої екранізації однойменного історичного роману Володимира Лиса.

Стрічка «Століття Якова» – це історія людських стосунків на фоні історичних подій, які тривають з моменту закінчення Першої світової війни і до наших днів. 

На долю героя випали війни, полон і втрата близьких, але найголовніше для Якова – зберегти людяність і здатність любити.

Головні ролі у фільмі зіграли українські актори – Роман Луцький, Станіслав Боклан, Олександр Печериця, Анна Топчій і Людмила Загорська.

Ведучий «Сніданок. Вихідний» і український актор Олександр ПоповОлександр Попов зіграв у фільмі негативного персонажа Романа Губу, який руйнує життя Якова.

Креативний продюсер проекту Олена Єремєєва переконує, що це «найпотужніша роль» Олександра Попова у його акторській кар’єрі.

Я часто граю поганців, але цього разу мій герой – суцільна концентрація злості, ненависті та заздрості. Роман був армійським другом Якова, а згодом став затятим ворогом, – каже Саша Попов.

Для Олександра Попова роль у «Столітті Якова» була дуже цікавою. Актор багато думав над тим, як правильно зіграти складного персонажа.

Роман Губа дивиться та рухається, як змія. Він може бути м’яким, але завжди готовий вкусити, – каже Олександр Попов.

Щоб краще зрозуміти свого персонажа, ведучий 1+1 читав про працівників комітету державної безпеки СРСР. Незважаючи на труднощі, Олександр Попов зумів досконало зіграти свою роль.

На майданчику ми з Анною Топчій то грали кохання, то хотіли вбити одне одного. Проте, коли закінчувалися зйомки, ми підходили одне до одного і запитували: «Я тебе не боляче придушив? Ти тримаєшся? – пригадує актор.

Проте найскладнішим для актора виявилися не характер персонажа, а погодні умови. За словами Олександра Попова, під час зйомок було дуже холодно. Зауважимо, що зйомки проходили в околицях Києва – в Макарівському та Бориспільському районах.

Нещодавно відбувся допрем'єрний показ «Століття Якова», на якому кінокритики позитивно оцінили драму каналу 1+1.

Під час допрем’єрного показу «Століття Якова» Олександр Попов зізнався, що ця стрічка вчить найголовнішому – умінню прощати.

Нагадаємо, що пісня «Океан Ельзи» стала саундтреком до україномовної драми «Століття Якова».

Новини по темі