5 фільмів із Дженніфер Лоуренс, за які ми її полюбили

Дженніфер Лоуренс - найкращі фільми
Atlas Entertainment

Кінострічки, в яких американська акторка викликає особливе захоплення.

Поділитися:

Сьогодні, 15 серпня, відома американка Дженніфер Лоуренс святкує день народження. Принагідно ми підготували добірку найбільш захопливих стрічок, у яких зіграла улюблена акторка.

ГОЛОДНІ ІГРИ

Дженніфер Лоуренс блискавично виконала роль у всіх чотирьох частинах «Голодних ігор», знятих за культовим однойменним романом Сюзанни Коллінз. На головну роль у фільмі претендували приблизно 30 акторок, та саме Лоуренс поталанило зіграти Катніс Евердін.

Разом із героями фільму глядачі поринають у напружену дійсність держави Панем, що складається із заможного Капітолію та дванадцятьох бідніших округів. Як покарання за минуле повстання проти Капітолію, щороку через лотерею округи обирають одного хлопця та одну дівчину для участі у Голодних іграх, де живим має залишитися лише один із них. На жорстокі «ігри» вирушає Катніс замість своєї молодшої сестри Прим, на котру вказав жереб.

Фільм захоплює цікавим сюжетом та несподіваною любовною лінією. А переглянути стрічку «Голодні ігри. Переспівниця» можете всже сьогодні, 24 липня, о 23:25.

Фото: Lionsgate

 

СЕРЕНА

Вражаюча історія кохання та ревнощів доби Великої депресії в Північній Кароліні. Успішний промисловець Джордж одружується на чарівній, вольовій Серені. Про такий шлюб можна тільки мріяти, адже кохана дружина стає йому вірним другом та партнером. Усе було б чудово, якби не таємниці кожного з членів подружжя, що породжують несамовиті ревнощі.

Фільм «Серена» дивіться на 1+1 у вівторок, 25 липня, о 23:25.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фільмів ОМКФ 2017, які варто побачити

 

АФЕРА ПО-АМЕРИКАНСЬКИ

У цій атмосферній кримінальній драмі режисера Девіда Расселла акторка зіграла Розаліну Розенфельд – дружину головного героя Ірвінга. Останній – професійний шахрай, який зі своєю коханкою та партнеркою Сідні Проссер змушений під загрозою арешту співпрацювати з ФБР.

В «Афері по-американськи» цікаво спостерігати і за самою сексуальною блондинкою Лоуренс, і за цікавими стосунками між героїнями. Ревнощі, хитрощі та різноманітні спокуси яскравого багатого життя – усе це майстерно переплетено у фільмі.

ДЖОЙ

Ще один фільм режисера Девіда Расселла, у якому зіграла Дженніфер Лоуренс. Перед глядачами акторка постає у ролі Джой Мангано. Стрічка оповідає про непросте життя підприємниці та винахідниці, яка самотужки виховує дитину. Для досягнення омріяного Джой ладна пожертвувати багатьма речами та змушена перестрибнути через низку перепон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 фільмів, які повернуть літній настрій

«ІСТОРІЯ ОПТИМІСТА. МІЙ ХЛОПЕЦЬ – ПСИХ»

Так уже склалося, що кінокар’єра акторки тісно пов’язана з творчістю Девіда Рассела та актром Бредлі Купером, якого бачимо й у вищеназваних фільмах. В «Історії оптиміста...» дівчині Тіффані (Дженіфер Лоуренс) вдається докорінно змінити життя Пета (Бредлі Купер), якого звільнили з психіатричної лікарні.

Драматична комедія знята на основі однойменного роману Метью Квіка. Сюжет стрічки розвивається доволі не стрімко, однак тим самим нагнітає зацікавлення глядача. Попри сумну історію головних героїв, стрічка не позбавлена влучного гумору та зрештою мотивує рухатися вперед – жити попри все, закохуватись і підкорювати нові вершини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руда бестія: 5 головних фільмів Ізабель Юппер