5 тонкощей водостійкого макіяжу, про які варто знати

5 тонкощей водостійкого макіяжу, про які варто знати
@alina_frendiy

Базові правила, як зробити макіяж для пляжу.

Поділитися:

Кожна модниця мріє мати ідеальний вигляд на пляжі. Для пляжної вечірки кортить нафарбувати вії, нанести трохи пудри та помаду. Аби макіяж залишався стійким, варто дотримуватися наступних правил:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пляжна мода 2018: Обираємо наймодніші купальники сезону

1. Користуватися праймером. Перед створенням пляжного мейку важливо нанести праймер. Цей засіб ідеально фіксує макіяж, захищає обличчя, а також вирівнює тон шкіри. 

@victoriassecret

2. Надавати перевагу сухій косметиці. Якщо ви прагнете зробити свою шкіру матовою, користуйтеся прозорою мінеральною пудрою. Вона забезпечує рівне покриття і не перенавантажує шкіру. Рум’яна, бронзер або хайлайтер додадуть образу кокетливості. 

@alina_frendiy

3. Підібрати ідеальну водостійку туш. Найважливішим моментом нанесення пляжного макіяжу є туш. Оберіть свій варіант водостійкої туші, котра лише за 2-3 рухи додасть об’єму та виразності. 

@victoriassecret

4. Використовувати водостійку помаду. Макіяж губ - останній штрих образу, який робить його довершеним. Аби насолоджуватися відпочинком і ні за що не хвилюватися, надавайте перевагу водостійким помадам нюдових, ніжно-рожевих або персикових відтінків. 

@diormakeup

5. Фіксувати макіяж спреєм. Фіксуючий спрей для макіяжу - must-have для пляжного відпочинку. Він допомагає зберегти мейк свіжим на весь день і, паралельно, добре зволожує шкіру. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модний макіяж губ весна-літо 2018