Модний макіяж губ весна-літо 2018

Модний макіяж губ весна-літо 2018
@diormakeup

Оберіть свій ідеальний колір.

Поділитися:

Сонячна весняна погода надихає красунь оновити не лише свій гардероб, а й косметику. Саме помада здатна додати до вашого образу перчинки або ж навпаки - ангельської ніжності. Сьогодні ми поговоримо про відтінки помад, які вважаються наймоднішими б’юті-трендами весняно-літнього сезону. Яка з них стане вашим фаворитом?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 модних трендів макіяжу весни 2018

ВИННИЙ 

Можливо, хтось і стверджуватиме, що винний - занадто темний відтінок помади для теплого періоду, проте б’юті-знавці готові з цим посперечатися. Цей колір підійде для ефектного вечірнього виходу і додасть йому яскравості, пікантності та оригінальності. 

@diormakeup

НЮД

Ніжний рожевий, лагідний персиковий або легкий пудровий - всі ці відтінки губ залишаються у тренді навесні 2018-го. «Макіяж без макіяжу» - ідеальний варіант для весняної прогулянки чи походу по магазинах. Помади та блиски нейтральних відтінків допоможуть вам створити чуттєвий і природній макіяж. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антитренди весни 2018: З якими речами варто попрощатися

КЛАСИЧНИЙ ЧЕРВОНИЙ 

Червоний - завжди актуальний. Саме без цього класичного кольору неможливо уявити косметичку модниці, адже абсолютно кожна жінка може знайти свій ідеальний відтінок червоного. 

КОРАЛОВИЙ

Саме такий відтінок помади додасть фарб у ваш весняний образ. Однак з таким кольором потрібно бути обережною, адже він робить акцент не тільки на ваших губах, а й шкірі. Для того щоб макіяж мав довершений вигляд, добре вирівняйте тон шкіри. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що носити в дощову погоду: 7 весняних ідей

@diormakeup

@kyliecosmetics

БЛИСКІТКИ 

Губи з перламутровим сяйвом зводили з розуму чоловіків ще на початку 90-х. Такий тренд знову увійшов в моду в новому сезоні і приваблює модниць по всьому світу. Великі блискітки, сміливий металік або ніжне мерехтливе сяйво - оберіть свій ідеальний блиск і будьте у тренді. 

@kyliecosmetics

@maccosmetics

ЕФЕКТ ЗАЦІЛОВАНИХ ГУБ

Градієнтний макіяж залишається актуальним навесні 2018-го. Він нагадує незвичайне за структурою омбре і вражає своєю легкістю та невимушеністю. Для того щоб зробити такий макіяж, нанесіть помаду улюбленого відтінку на центр губ і за допомогою пензлика або пальця розтушуйте помаду до країв. 

«ВІНІЛОВІ» ГУБИ 

Протягом останніх сезонів особливо популярними були матові текстури помад. Однак цей макіяж зруйнував усі, вже звичні, образи! Нафарбуйте губи яскравим або нюдовим відтінком помади та покрийте його товстим шаром глянцевого блиску. Ефектні та соковиті - такі губи точно запаморочать голову вашому обранцю.

@diormakeup

@nyxcosmetics

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні тренди літа 2018: Горох, денім та ніжне мереживо