6 тревел-блогерів в Instagram, які надихають подорожувати

Тревел-блогери в Instagram, які выдкривают нам світ
@romashka_skrypka

Гортаючи їхні профілі, важко зупинитися.

Поділитися:

1plus1.ua продовжує знайомити з блогерами, які можуть стати вашими натхненниками.

@alliemtaylor

«Досить мріяти, починайте жити», — закликає Allie зі Швейцарії. Життя цієї дівчини складається з низки цікавих подорожей, любов до яких вона прагне передати іншим. Спраглі пустелі, льодяні печери, високі гори… Її Instagram відкриває захопливий світ. Тільки погляньте!

@romashka_skrypka

Романа подорожує Україною та світом, фіксуючи яскраві епізоди своїх мандрівок. Окрім милування її гарними знімками, звертайте увагу на тексти, що їх супроводжують. Час до часу дівчина ділиться цінними порадами: як зібратись у мандрівку, які фільми про подорожі переглянути тощо.

@taramilktea

Профіль цієї дівчини настільки «заманює» чарівними знімками, що часом важко від нього відірватися. Зрештою, переконайтеся в цьому самі.

@siniciliya

Українка Вероніка Потоцька — завзята мандрівниця. Вона подорожує вже багато років, побувавши у понад 50 країнах. А ще її захоплюють тривалі та далекі мандри: Америкою, Азією, Карибами...

@katie.one

Insta-сторінка цієї блогерки часом нагадує казку, головна героїня якої мандрує Францією, Туреччиною, Великою Британією, Німеччиною, Австрією і не тільки.  

@malyulka

Юлія живе в Лісабоні, чи як вона саме пише «місті мрії», та із задоволенням ділиться враженнями від нього. Вона «проводить» своїх читачів гарними вуличками та знайомить із цікавими об’єктами столиці Португалії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підкорюємо Instagram: 10 ефективних секретів яскравих фотографій