8 речей, які допоможуть мати вигляд француженки

Речі як француженки
fashiongonerogue.com

Недбала витонченість - так характеризують стиль француженок. Які секрети можна у них запозичити, читайте в нашому матеріалі.

Поділитися:

Француженка має такий вигляд, ніби збиралася поспіхом, про зачіску взагалі забула, але при цьому вона абсолютно чарівна. З одного боку, французькі жінки справді понад усе цінують зручність - тому вони здебільшого вибирають взуття без підборів і речі, які можна легко компонувати між собою, не особливо страждаючи щоразу перед відкритою шафою з думкою «нічого надіти!».

З іншого боку, ці самі «базові» речі француженки вибирають прискіпливо і ретельно. Так, у них може бути одне пальто, але воно буде відмінного крою, від респектабельного модного дому, з якісного матеріалу і, як кажуть, на віки вічні. Які ж базові речі популярні серед французьких жінок?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як дібрати модний капелюшок за формою обличчя

Джинси skinny, або дуже вузькі брюки

Так, незважаючи на любов до круасанів, генетично французи - струнка нація. Тому брюки, які обтягують ноги, виглядають на французьких жінках дуже ефектно. Важлива подробиця - в ідеалі має бути видно щиколотку. З чим носити? З кедами або кросівками, з балетками, з туфлями на шпильці (на вихід).

 

 

Об'ємні шарфи

Шарфами, пашминами, хустками француженки доповнюють будь-який образ - у повсякденному житті шарф пов'язують у кілька обертів поверх вовняного пальто, поверх куртки-косухи, навіть поверх футболки. Доповнюючи вечірню сукню, пашмина затишно зігріє худі французькі плечі вночі після вечірки.

Фото: tonyaleigh.com

 

Маленька чорна сукня

Легендарне Le Petit Robe Noire - це універсальна річ і привід для величезної кількості комбінацій. Зверху косуха, знизу байкерські напівчоботи - йдемо на роботу. Знизу балетки, зверху об'ємна біжютерія, на плечі маленька сумочка на ланцюжку - готові до побачення. Скомбінуйте з красивими босоніжками на шпильці та «суворою» сумкою - і вперед на ділову зустріч. Доповніть просту чорну сукню кедами - ви матимете вигляд звичайної парижанки в супермаркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкриті плечі: як скористатись перевагами тренду

 

Біла футболка, біла сорочка

Звичайну білу футболку (бажано вільного крою, щоб не втомлювати перехожих вашими анатомічними принадами) варто носити під шкіряну коротку куртку, під пальто чи тренч, можна (якщо потрібно швидко перестрибнути із повсякденного до святкового образу) доповнювати об'ємною прикрасою на шию і червоною помадою.

Біла сорочка - теж вічна цінність француженок. Прямий, максимально простий крій - і вперед: пасує до ділових штанів, до джинсів, до шортів, заправлена ​​або яка недбало вистрибує з-під ременя - експериментуйте!

 

Пальто і тренч

Якщо пальто, то відомого бренду, те, що поза модними тенденціями, простого крою і з якісного матеріалу (в ідеалі - верблюжа вовна). Якщо тренч - абсолютно будь-якого кольору (краще, звісно, стандартний «кава з молоком» або чорний), недбало зав'язувати або навмисно не зав'язувати. І пальто, і тренч варто вдягати з джинсами і балетками, сукнею і кедами Converse, та й взагалі - це універсальні речі, які доповнять абсолютно будь-який look.

Фото: instagram.com/louiseebelpandora

 

Взуття на низькому ходу

Француженки не люблять страждати, але не так як ми, не показово, а насправді. Тільки довгоочікуване побачення, свято, урочистий привід або суворий дрес-код поставить француженку на шпильку. У пошані - зручне взуття. Влітку це балетки і прості шкіряні сандалі, восени це стійкі чоботи без підборів або туфлі-лофери, в будь-який час року між підборами і кедами / кросівками мадам вибере друге. Максимум за висотою, що може дозволити собі француженка - ботильйони з підборами висотою 4-5 см.

_ _

Чорний піджак

Елегантний образ - за секунду. Вдень - до джинсів / футболки/ кедів. Увечері - поверх коктейльної сукні. Акцент - на аксесуари. Дуже французький жест - одягнути чорний піджак, підтягнути рукава до ліктів та прикрасити руки браслетами і годинником. Не забуваємо і про шию: якщо піджак одягнути на футболку, між ними обов'язково знайдеться місце для великого помітного кольє. Але важливо відчувати міру - або шия або зап'ястя.

Фото: fashiongonerogue.com

 

Сумки

Якщо змусити француженок зменшити кількість сумок до трьох - чотирьох, вони, швидше за все, зведуть їх до такого асортименту. Перший must - це елегантна сумка на щодень. Уявіть, що в неї вміщається ваш невеликий лептоп, книга, документи і гаманець.

Для чогось більшого є другий варіант - Tote Bag, мінімалістична об'ємна сумка з м'якої шкіри: в неї крім лептопа та книги вміститься і багет, і букет (вони будуть по-французьки виглядати з сумки).

Третій варіант - маленька сумочка на довгому ремінці, яку носять через плече, так званий «месенджер»: цілком доречний варіант для зустрічей з подругами, коли крім гаманця, мобільного, блиску для губ і посвідчення водія вам більше нічого не потрібно.

Варіант четвертий - урочистий: або клатч, або класична сумочка Chanel на ім'я 2.55, яку ви, може, і купете на останні гроші, але потім із задоволенням передасте дочці у спадок.

Величезна світла плетена сумка-кошик - для покупок на ринку, пікніків та прогулянок від готелю до пляжу і назад - на ваш розсуд.

Фото: bloglovin.com