День Конституції України: Куди піти і як відзначити

Варіанти святкування Дня Конституції України в Києві
1plus1.ua

Підбірка цікавих ідей відпочинку на 28 червня, які сподобаються вашій сім'ї та друзям.

Поділитися:

Як розпланувати день і куди податися, щоб він став незабутнім та залишив гарні враження? Пропонуємо вам 4 цікавих загальнодоступних варіанти  відпочинку у столиці.

«ATLAS WEEKEND» , ВДНГ

На відкритті фестивалю на вас чекає святковий концерт за участі зірок «Голосу Країни» Сергія Бабкіна, Арсена Мірзоняна, Фелікса Шиндера,Constantine, Illaria та інших популярних музикантів. Початок – о14:00, вхід – вільний.

«ВСІ. СВОЇ», ВДНГ

Ярмарка стильного, доступного одягу від вітчизняних виробників. Сюди ви можете зазирнути в перерві між виступами вокалістів та придбати якусь гарну та пам'ятну одежину. 

«ТАЧКИ-3»

У кінотеатрах столиці триває показ популярного мультфільму. Чудовий спосіб урізноманітнити відпочинок з малечею. До, речі, одну з головних героїнь там , озвучила зіркова мама – Марічка Падалко.

Якщо ж публічні святкування – не для вас і ви готуєтесь поїхати на відпочинок за місто – «озбройтесь» рецептами смачних маринадів шашлику від Руслана Сенічкіна:

 «СЛУЖБОВИЙ РОМАН. НАШ ЧАС» на 1+1

Колективний перегляд кумедного ремейку стане приємним способом завершити вечір вихідного. Стрічка гарна, ви не пошкодуєте! Початок – о 21:20.