Пригоди іноземців в Україні, різноманіття гумору від «Кварталу 95» і неочікувана «Гроза над Тихоріччям»: Що дивитися на «1+1» цього тижня

Підбірка найцікавіших програм на «1+1»  з 17 по 23 липня
1plus1.ua

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на «1+1» з 17 по 23 липня.

Поділитися:

Ви намагаєтесь регулярно дивитися улюблений телеканал, та інколи все ж пропускаєте цікаві фільми чи телепрограми? Відтепер ми завчасно нагадуємо вам про найцікавіше. Відпочивайте з нами!

«Хазяйка», 20:15, по буднях.

Після роботи ви прагнете відволіктися та «перемкнути» думки з власного життя на не менш актуальне, але «художнє»? Тоді будь-яка серія мелодрами «Хазяйка» допоможе вам у цьому. Адаптація сценарію від талановитої письменниці Люко Дашвар, переконлива гра акторів Катерини Варченко, Володимира Горянського та інших не дозволить вам сумувати!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дантес відреагував на запрошення Олександра Скічка взяти участь у «Танцях з зірками»

«Ліга сміху», п’ятниця, 20:15.

Неймовірно кмітливі та оригінальні команди, їх гарячі батли, що вже ввійшли в історію проекту… Що може бути краще, ніж відпочити у вечір п’ятниці з найкращим гумористичним проектом України? Володимир Зеленський знову заспіває легендарне: «А я вже приїхав!» і всі тяготи та складності тижня, що минув, як рукою зніме!

«Розсміши коміка», субота, 18:30.

Ви кумедний та життєрадісний? Уже маєте збірничок фірмових жартів, що «заходять» усім та забезпечили вам титул «Душа компанії»? Тоді дивіться черговий випуск улюбленого шоу, вивчайте стиль конкурентів та готуйтеся, щоби взяти в ньому участь!

«Знай наших», субота, 20:15.

Ви збираєтесь на відпочинок за кордон? Прагнете відчути на собі тамтешні реалії та порівняти з нашими? Тоді вам не завадить спершу подивитися, як із цим удається впоратися іноземцям, що завітали до нашої держави! Тож робіть своїм п’яточкам живильну маску та вмикайте серіал, герої якого покажуть вам свій неупереджений погляд на життя в нашій державі!

 «Вечірній квартал», субота, 21:15.

Приємним завершенням першого вихідного дня стане теле-візит до найдотепнішого каналу країни. Де «сяють вітрини та горять ліхтарі, де сигналять автівки від зорі до зорі»… Туди, де Володимир Зеленський і творча компанія «Кварталу 95» розважать вас актуальними й дотепними жартами!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОМКФ 2017: найдовша черга за історію кінофестивалю і море задоволення

 «Світське життя», субота, 23:15.

Ви захоплюєтесь Катею Осадчою та її майстерністю випитувати найсокровенніше у багатих і знаменитих? Ви вже так добре знаєтесь на вбраннях і зачісках селебріті, які «зустрічались» у проекті, що можете назвати себе його експертом? Тоді радо повідомляємо: улюблена телеведуча знову готує для вас набір вражаючих світських «цікавинок»! Не пропустіть черговий випуск програми «Світське життя».

«Гроза над Тихоріччям», неділя 21:00

У недільний вечір на вас чекає вражаюча історія від режисера Бати Недича про нелегкі життєві випробовування колишнього науковця Павла Соколова, що має зробити вибір між збагаченням та коханням. Чи зможе власниця молочної ферми Марія Лошкарева вберегти свою справу та змінити коханого, який, за волею випадку, має завдання її ошукати? Дивіться у зворушливій стрічці.