Магія трав: Рослини для чаю, який подарує вам спокій

Читайте, на які дива здатні добре відомі рослини для чаю

Поділитися:

На жаль, ми часто забуваємо про диво-властивості трав’яних чаїв. Їм під силу обдарувати нас спокоєм і гарним настроєм та, певна річ, потішити приємним смаком.  

У книзі «Сніданки в саду» експерт Наталія Підлісна поділилася корисною інформацією про трав’яні чаї. Тож дізнавайтеся цінну інформацію про рослини для чаюМагія трав: Рослини для чаю, що «окриляє», який сприятиме заспокоєнню та внутрішній гармонізації.

ЛАВАНДА

Вона не має рівних за розслаблювальною дією. Смак дуже насичений, тому не беріть більше, ніж 2 суцвіття на 1 чашку.             

РОМАШКА

Ромашковий чай – відомий з дитинства напій, корисний під час напруження. Він також вилікує вас від хвороб, але саме розслаблювальна дія цього чаю недооцінена.

МЕЛІСА

Меліса, валеріана та солодка – цей купаж не лише корисний для людей, які прагнуть розслабитися, а й має смакові властивості, що дорівнюються до цукеркових. Заварюйте, змішуючи компоненти у різних дозуваннях, доберіть для себе оптимальний купаж.
До речі, протипоказань такі чаї не мають.

Варті уваги й виняткові, делікатесні чаї для смакових рецепторів.

ГІЛОЧКИ ВИШНІ

Гілочки вишні. Просто зваріть гілочки в хорошій воді, настоюйте та пийте. І згадуйте книжку «Сніданки в саду».

МОЛОДІ БРУКНЬКИ СМОРОДИНИ

Заваріть їх окропом або проваріть 1 хвилину. Цей чай може покращувати ваш настрій разом зі смаковими відчуттями.

М’ЯТА

Просто м’ята різних сортів. Ми не здивували вас? Використовуйте м’яту, зібрану в момент цвітіння. Ось коли ви здивуєтеся. Проте не варто пити такий чай при варикозному розширенні вен.

ЧЕБРЕЦЬ

Чай із чебрецю можна додати і в інші категорії нашого розділу. Проте саме його смак змусить вас замислитися над тим, що життя прекрасне. Дозування оберіть самостійно. Проте трохи більше, ніж дві чайні ложечки на чашку, може все зіпсувати.  Чай із чебрецем не варто вживати вагітним і людям із виразкою шлунка.

Нагадаємо, раніше ми писали про вихід книги Руслана Сенічкіна та Наталії Підлісної «Сніданки в саду». У виданні зібрані смачні пропозиції для сніданків на свіжому повітрі, дачних пікніків, домашніх трапез зі стравами зі свіжих сільських і фермерських