Місячний календар на тиждень з 31 липня до 6 серпня

Місячний календар на кожен день з 31 липня до 6 серпня
ognature.com

Поради та рекомендації на кожен день місячного календаря.

Поділитися:

Місяць продовжує зростати, що сприяє успішному плануванню майбутнього та поступовому здійсненню задуманого.

Розумно витрачайте сили та енергію: якщо дослухатися до підказок власного організму, всі справи виконаєте вчасно та з гарними результатами.

Дізнайтеся, які дні цього місячного тижня будуть легкими та плідними, а коли – краще поберегтися.

31 липня – 9-й день місячного циклу.

В першу половину дня доречно буде зайнятися поточними справами й фінансовими операціями. Нові проекти краще відкласти на потім. Уникайте стресів та конфліктів із оточуючими.

1 серпня – 10-й день місячного циклу.

Добре думайте, перш ніж казати щось. Сміливо мрійте та будуйте плани, скоро настане сприятливий період для їх реалізації.

2 серпня – 11-й день місячного циклу.

Чудовий день для активних дій та нових звершень. Допомагайте оточуючим та сміливо рухайтесь до своєї мети – бажене наразі ближче, ніж вам здається.

3 серпня – 12-й день місячного циклу.

Намагайтесь сьогодні владнати всі справи до вечора. Якщо не встигнете – краще відкладіть решту з них на кілька днів. До кінця дня відчуватимете дефіцит сил та енергії, що позначиться на впевненості в собі.

4 серпня – 13-й день місячного циклу.

День не буде надто складним, якщо ви зранку почнете підіймати собі настрій та проганятимете геть будь-які негативні думки. Сконцентруватися сьогодні буде непросто, тому беріться за роботу, що не потребує посиленої уважності та не забувайте робити перерви.

5 серпня – 14-й день місячного циклу.

Використайте цей день для занять, що вам дійсно до душі. Можете зайнятися творчістю чи відпочити в компанії друзів. Ввечері знайдіть хвилинку, щоб зателефонувати родичам.

6 серпня – 15-й день місячного циклу.

Спокійний медитативний день. Корисно буде переосмислити події тижня, що минув, та приділити увагу власному самопочуттю. Вечір краще провести на самоті. Якщо, по завершенні роботи з власною підсвідомістю, матимете вільну хвилинку, почитайте улюблену книгу чи пограйтесь із домашнім улюбленцем.