Місячний календар на тиждень з 24 до 30 липня

Місячний календар на тиждень з 24 до 30 липня
pixabay.com

Поради та рекомендації на кожний день місячного календаря.

Поділитися:

Зараз дуже вдалий час для планування та встановлення цілей – адже Місяць знаходиться у «зростаючій» фазі, яка наступає одразу після молодика, тобто «молодого» Місяця. І хоча в цей період енергії у нас небагато, можна сміливо братися за справи, які ви відкладали у менш активні часи.

Дізнайтеся, які дні цього місячного тижня будуть найбільш сприятливими для нових починань.

24 липня – 2-й день місячного циклу. Відкладали заняття спортом до більш вдалих часів? Вважайте, що ці часи настали – саме сьогодні рекомендується починати цикли тренувань. І взагалі, будь-яка справа, яку ви розпочнете сьогодні матиме успіх!

25 липня – 3-й день місячного циклу. День може принести конфлікти з оточуючими, оскільки буде  складно стримувати негативні емоції. Перемогти негатив допоможуть фізичні вправи – оберіть ті, що найбільше вам до душі.

26 липня – 4-й день місячного циклу. Вдалий час для торгівельних угод, підписання фінансових документів. Але будьте обачні – всі рішення сьогодні мають бути виваженими!

27 липня – 5-й день місячного циклу. Якщо ви прискіпливо підходите до всіх фінансових питань – це ваш час! Будь-які внески й угоди будуть успішними та принесуть прибуток. Головна небезпека цього дня – харчові отруєння, тож уважно обирайте кожну страву і будьте здорові!

28 липня – 6-й день місячного циклу. Сьогодні слід довіряти своїй інтуіції та передчуттям. Це вдалий день для будь-яких контактів з людьми – від ділових і офіційних до неформальних і романтичних.

29 липня – 7-й день місячного циклу. Найкращий відпочинок – це зміна діяльності. За настроєм оберіть форми організації дозвілля та реалізуйте їх разом із родиною. Це може бути пікнік, спортивне змагання чи колективне прибирання дачного будиночку.

30 липня – 8-й день місячного циклу. В цей день вдалими будуть подорожі та всілякі переїзди. Відволікти від них може хіба що справа, яку ви запланували колись давно. Вона нагадає про себе і змусить довести почате до кінця.  

Новини по темі