Новий ведучий «Сніданку з 1+1» і боротьба за серце Олександра Попова: Що дивитися на «1+1» цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на «1+1» з 14 по 20 серпня.

Поділитися:

Ви намагаєтесь регулярно дивитися улюблений телеканал, та інколи все ж пропускаєте цікаві фільми чи телепрограми? Відтепер ми завчасно нагадуємо вам про найцікавіше. Відпочивайте з нами!

Відсьогодні «Сніданок з 1+1» знову виходитиме в розширеному хронометражі - по буднях з 6:45 до 9:30. Цього тижня глядачі будуть прокидатися у компанії Марини Леончук і Єгора Гордєєва5 країн для тих, хто збирається за кордон уперше

«Центральна лікарня», по буднях о 20:15.

Після першого робочого дня відволіктися та розслабитися допоможе захопливий серіал з улюбленими акторами. Стрічка чудово висвітлює перипетії людських взаємин, показує,  як люди спершу йдуть від свого кохання, а згодом намагаються його повернути.

Не пропустіть зворушливу історію розвитку стосунків лікарів Маргарити Сергіївни (Ольга Гришина) та Рустама (Ахтем Сеітаблаєв).

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 фактів, які повинні знати закохані в суші

«Світське життя», субота, 23:15.

Вам подобається спостерігати, як багаті та знамениті відповідають на сміливі, прямі запитання Каті Осадчої? Вам цікаво, в якому вбранні та з якою зачіскою прийшла на черговий світський захід та чи інша зірка? Тоді не пропустіть наступний випуск найкращого світського шоу країни!

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест: Хто ви зі «Слуги народу»?

«Все одно ти будеш мій», неділя, 21:00.

Недільний вечір вам прикрасить зворушлива мелодрама виробництва «1+1 Продакшн», за участю українських акторів. Роман, який починався з дурного жарту, перетвориться на історію довжиною в життя. Дізнайтесь, як розвиватимуться події навколо любовного трикутника: представника «золотої молоді» Микити, студентки-відмінниці Олени та бідного хлопця Михайла. Захопливий сюжет і переконлива гра акторів не дадуть вам сумувати.