Олександр Попов розповів, як перевтілився в одеського грабіжника

Актор та ведучий розповів про новий серіал 1+1 «Сувенір з Одеси».

Поділитися:

Уже цієї весни актор та ведучий «Сніданку. Вихідний» Олександр Попов порадує своїх шанувальників роботою в новому проекті - пригодницькій сазі «Сувенір з Одеси» каналу 1+1, яка перенесе глядачів в 20-ті роки минулого століття. У серіалі харизматичний актор зіграв праву руку короля одеських нальотчиків Мішки Япончика. На запитання про своє перевтілення в одеського грабіжника в серіалі, таємничу кохану та про свого нового чотирилапого друга Попов відповів виданню «ТВ-Парк».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі з'явилися перші кадри серіалу Сувенір з Одеси

«Цей серіал - такі собі «Гострі козирки» по-одеськи. У ньому буде багато кримінальних розбірок, зухвалих афер, але і без любовної лінії нікуди. Втім, цього разу мене обійшло стороною амплуа героя-коханця. Моїм основним партнером в кадрі був - Артем Алексєєв, який зіграв Мишку Япончика. Ми були знайомі з ним давно, тому дуже зраділи роботі разом і швидко знайшли спільну мову. Наш крайній спільний знімальний день на залізниці запам'ятався найбільше, бо нам з Артемом потрібно було за сигналом режисера котитися вниз по камінню серед колючих кущів. Знімали ці сцени без каскадерів, але нам не звикати. Вжилися в ролі по-повній», - розповідає про нове амплуа Олександр Попов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В серіалі Сувенір з Одеси прозвучить пісня Фелікса Шиндера

Фанати Олександра Попова вже давно помітили в соціальних мережах актора незвичайного чарівного домашнього улюбленця Додо і почали розпитувати його в коментарях.

«Додо - це мармурова такса. У нього є невеликий брак породи - білі плями, але ми його любимо за це ще більше. Додо ми випадково знайшли в Дніпрі, і нам його просто передали в коробці машиною. У мене було багато різних собак, але тільки ця такса може спати до 12-ї години дня. Я можу повернуться після ефіру у вихідні, а він тільки прокидається в цей час. Поки що Додо дуже маленький і скромний, але потихеньку вже починає розносити квартиру. Нещодавно ось дістався до моїх сценаріїв і знищив їх разом з журналами, що були поруч», - розповідає про нового улюбленця ведучий.

На питання, яке найбільше хвилює тисячі українських дівчат, Олександр Попов відповів дуже коротко і заявив, що «ту єдину» він вже знайшов, але поки не хотів би афішувати своє особисте життя.

Про те, як Олександр Попов поєднує роботу ведучого в «Сніданок. Віхідній» і акторську кар'єру, про взаємини зі співведучою Валентиною Хамайко та про свої перші кроки в кулінарії - читайте в свіжому номері «ТВ-Парку».