У мережі з'явилися перші кадри серіалу Сувенір з Одеси

Скоро на 1+1 відбудеться прем'єра драматичного серіалу

Поділитися:

Сувенір з Одеси - пригодницька драма про переломні часи та незламні почуття. Ще влітку знімальна група серіалу буквально підняла на вуха всю Одесу - саме там проходили масштабні натурні зйомки в пік туристичного сезону. Офіційний тизер, який днями з'явився у мережі, ще більше підігрів інтерес до проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ювелірний виріб ціною у сотні тисяч доларів став прототипом містичного амулета для серіалу 1+1

Серіал розповість історію кохання двох молодих одеситів, Матвія Грача і Лізи Вольської, яка спалахнула ще під час Першої світової війни, пройшла випробування двома революціями і семикратною зміною влади в Одесі за три військових роки. Війна розлучила героїв надовго. Вони думали - назавжди. Але проходить п'ятдесят років - і Матвій з Лізою зустрічаються вже при нових, ще більш несподіваних обставинах.

Цікавий проект і тим, що події в ньому є співзвучними із сьогоденням. У Сувенірі з Одеси показана постійна зміна урядової верхівки в перші роки революції, боротьба між формальною і кримінальною владою, різні махінації та зухвалі кримінальні і загадкові схеми, які проводять в місті. Глядач зможе не тільки побачити знайомі історії, а й задумається над тим, що все не є новим.

Крім того, Сувенір з Одеси порадує і яскравою плеядою українських акторів, серед яких Дмитро Суржиков, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Олександр Кобзар, Юрій Горбунов, Володимир Горянський, Дмитро Сова, Олексій Тритенко. Окремим сюрпризом для глядачів буде поява геніального польського актора Даніеля Ольбрихського і уродженки Одеси, кінозірки, яку пам'ятають мільйони - Лариси Удовиченко.

Дивіться серіал Сувенір з Одеси вже скоро на телеканалі 1+1. Також драму можна буде подивитися на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь показаний в ефірі телеканалів групи контент, і дозволяє дивитися улюблені серіали і шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Попов збентежив шанувальників шрамами на обличчі