Володимир Горянський: «Моя донька мріє стати акторкою»

Відомий актор розповів про батьківство, участь у новому проекті та гру в театрі.

Поділитися:

Популярний український актор Володимир Горянський напередодні прем'єри серіалу Сувенір з Одеси, в якому він зіграв одну з головних ролей, дав відверте інтерв'ю журналу «Караван історій» і розповів про батьківство, участь у новому історичному проекті та гру в театрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 ювелірних прикрас, які змінили долю своїх власників

Так, популярний актор зізнався, що зараз його 13-річна дочка Маша мріє стати артисткою, хоча ще кілька років тому захоплювалася зовсім іншими речами.

«Вона співає, танцює, грає в драматичному колективі. Нещодавно відбулася прем'єра вистави за повістю Чехова «Чорний чернець», в якій у Маші головна жіноча роль. Ще у доньки є режисерські задатки. Вона себе шукає, пробує. І в тих питаннях, де я можу їй допомогти і щось підказати, я із задоволенням це роблю, - розповідає Володимир. - Я, так само як і мої батьки свого часу, повністю довіряю бажанням і вибору доньки. І вже точно не збираюся реалізовувати свої нездійснені бажання в дитині. Це була б повна дурість».

Крім того, популярний актор розкрив подробиці нового проекту з його участю - історичного серіалу Сувенір з Одеси, прем'єра якого вже навесні відбудеться на 1+1.

«Кожен сам заслуговує свою долю, так само, як і сам може її обирати. Це добре видно на прикладі мого героя в проекті Сувенір з Одеси. Я граю негативного персонажа, досить жорсткого і жорстокого. У мене роль корупціонера, «слизького» поліцейського Зуєва, який часто вступає в змову з одеським криміналітетом. А так як за всі вчинки треба платити ... Подробиці розповідати не буду, щоб не видати глядачам спойлери. Для мене це особливий проект, тому що я обожнюю працювати над історичними картинами. Одеса, неоднозначний час, коли одразу після 1917-го влада змінилася сім разів за три роки. А оскільки це історичні події, то і персонажі більш характерні та проявлені», - поділився актор.

Нагадаємо, 12-серійна пригодницька сага розповість про кримінальний світ Одеси в період безвладдя. Поки влада в Одесі стрімко переходить з рук в руки, а вплив місцевого криміналітету залишається незмінним, двоє закоханих молодих людей - Матвій та Ліза - намагаються не стати пішаками в іграх легендарних історичних особистостей, таких, як отаман Котовський і король нальотчиків Михайло Винницький (Мішка Япончик )

Про сімейне життя, ресторанній бізнес та театральну кар'єру Володимира Горянського детальніше читайте в свіжому номері журналу «Караван історій».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тест: Який чоловік викраде твоє серце?