Дмитра Комарова обрали найдушевнішим ведучим 1+1

Світ навиворіт. Україна
Дмитра Комарова обрали найдушевнішим ведучим 1+1

Телеканал 1+1 провів опитування Vkontakte і дізнався, кого із ведучих 1+1 глядачі вважають найдушевнішим

Поділитися:

Телеканал 1+1 провів опитування Vkontakte і дізнався, кого із ведучих 1+1 глядачі вважають найдушевнішим. Серед претендентів на це почесне звання було п'ять найпопулярніших ведучих каналу: Юрій Горбунов ("ПРОСТО шоу"), Руслан Сенічкін ("Сніданок з 1+1"), Арам Мнацаканов ("Пекельна кухня"), Дмитро Комаров ("Світ навиворіт") та Фоззі ("Великі перегони").

За підсумками голосування абсолютним лідером і найдушевнішим ведучим став Дмитро Комаров. За улюбленого ведучого проголосували 1233 учасника, що склало 33,6% від загального голосування. Найчастіше свій вибір учасники голосування коментували так: "Всі ведучі класні, але Комаров – найкращий!"

Авторська програма Дмитра Комарова "Світ навиворіт", яка стартувала на телеканалі 1+1 11 грудня 2010 року, зробила його відомим не лише у всіх куточках України, а й в багатьох країнах світу, про що свідчать коментарі на сторінці голосування.

У своєму авторському проекті "Світ навиворіт" Дмитро не лише ведучий, а й керівник, режисер і сценарист. Він подорожує світом і показує його до найменших дрібниць лише з один оператором. Щоб показати своїм глядачам найцікавіші факти у світі, Комаров не зупиняється ні перед якими труднощами, щоразу ризикуючи життям і здоров'ям, дарує нам нові враження на неймовірні пригоди. Тому і не дивно, що глядачі назвали програму Дмитра Комарова однією з найцікавіших. Для багатьох, зізнаються вони, Комаров змінив погляди на життя і відкрив світ заново.

Прихильники Дмитра Комарова вважають його не просто найдушевнішим, а й найдобрішим і найвідкритішим ведучим, від якого випромінюється простота і хороша енергія. Уже в перші хвилини ефіру він заряджає позитивом і хорошою енергією, тому його програму хочеться дивитися знову і знову.