Дмитро Комаров дізнається, чому японці зводять рахунки з життям

Світ навиворіт. Україна

Сьогодні о 22.00 на 1+1 відбудеться прем’єра найбільш інтригуючого сезону тревел-шоу Світ навиворіт. Японія

Поділитися:

Вперше в історії проекту мандрівник Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв вирушили не до диких племен, а до високорозвиненої країни.

«Я бачив минуле, яке швидко зникає, а цього разу вирушив до майбутнього, щоб зрозуміти, що чекає на нас», - коментує ведучий.

Вже у першому прем’єрному випуску програми Світ навиворіт. Японія Дмитро Комаров розвінчуватиме загальновідомі міфи на стереотипи про «країну сонця, що сходить». Телеведучий проживе один день як звичайний японець та дізнається, в чому секрет успіху Японії, та чому у країні майбутнього один з найвищих рівнів самогубств у світі.

«Ми знайшли самогубців-невдах, яким не вдалося покінчити з життям. Вони розказали, чому зважилися на такий крок. Також ми знайшли людину, яка очолює волонтерську організацію з порятунку самогубців. Це – унікальний герой, справжня суперзірка, що дарує людям другий шанс», - сказав Дмитро Комаров.

Моторошний репортаж Дмитра Комарова про неочікуваний «зворотний бік» країни «сонця, що сходить» не тільки відкриє справжнє «обличчя» Японії, але і змусить задуматись над майбутнім людства та «побічним ефектом» технічного прогресу та «хворобою» великих міст – тотальною самотністю.

Як зізнався телеведучий, експедиція до Японії стала найважчою та найдорожчою в порівнянні з будь-якої іншою поїздкою команди Світ навиворіт, проте Дмитру Комарову та Олександру Дмитрієву вдалося відзняти унікальні репортажі, які не знайти в путівниках. 

Нагадаємо, однією з особливостей програми Світ навиворіт є майже повна відсутність сценаріїв, адже телеведучий та автор програми прагне показати непідробне життя в країні. Так, в сьогоднішньому випуску телеглядачі не тільки побачать справжнє життя звичайних японців, але і стануть свідками доленосних рішень людей, які знаходяться за крок від смерті.

Прем’єрний випуск Світ навиворіт. Японія дивіться сьогодні о 22.00 на 1+1.

Новини по темі