Дмитро Комаров евакуйований з Евересту та перебуває у шпиталі

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров евакуйований з Евересту та  перебуває у шпиталі

Вчора ведучий екстремального тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров був евакуйований на вертольоті з підніжжя Евересту

Поділитися:

Вчора ведучий екстремального тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров був евакуйований на вертольоті з підніжжя Евересту, куди вирушив в рамках експедиції по Непалу на зйомки восьмого сезону програми.

Дмитро був екстрено доставлений до госпіталю і зараз знаходиться в безпеці під наглядом лікарів. Загрози його здоров'ю немає, але причину госпіталізації екстремал не уточнює. Він обіцяє, що про все телеглядачі дізнаються в одному з випусків тревел-шоу Світ навиворіт.

Дмитро поділився лише деякими подробицями події:

Все сталося раптово, просто перед відповідальним етапом експедиції, недалеко від Евересту. Ми були змушені перервати зйомки і викликати вертоліт.

Через вкрай несприятливі погодні умови вертоліт, що транспортував Дмитра до госпіталю, здійснив екстрену посадку:

У цей день була погана погода, сильний вітер, туман і сніг. Тільки одна вертолітна компанія ризикнула вилетіти в таку погоду. Політ був дуже екстремальним. Коли видимість практично зникла, а ми якраз летіли по вузькій ущелині між горами, довелося здійснити аварійну посадку просто на городі у місцевих жителів і чекати, доки погода налагодиться

Незважаючи на ситуацію, що склалася, екстремал і мандрівник не втрачає сили духу та має намір продовжити зйомки найближчим часом:

Відмовлятися від своїх планів ми не плануємо. Підлікуюся і повернемося до зйомок.

Нагадаємо, маршрут Світу навиворіт в Непалі пролягає через підніжжя найвищої вершини Землі Евересту, закрите королівство Мустанг, джунглі Читван та безліч інших визначних місць країни.

Всі деталі вчорашньої події, а також інші труднощі екстремального життя, з якими Дмитру та оператору Олександру Дмитрієву довелося зіткнутися в Непалі, телеглядачі побачать в наступному сезоні Світу навиворіт, який вийде на телеканалі 1+1 восени.

Новини по темі