Дмитро Комаров: Особисте життя залишу особистим

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров: Особисте життя залишу особистим

Онлайн-конференція Дмитра Комарова з глядачами.

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров провів онлайн-конференцію з глядачами. Були задані близько 300 питань, і Дмитро впродовж 1,5 годин відповідав на найпопулярніші та найцікавіші з них.

Теми – від особистого життя до професійних секретів. До вашої уваги частина 1 – Дмитро Комаров розповідає про особисте.

Діма, глядачі запитують, які сувеніри ти зазвичай привозиш з подорожей?

Намагаюся, щоб це були якісь аутентичні речі, тобто не банальні магнитики на холодильник. Наприклад, у мене є спис, який я виміняв на годинник в племені масаї. Є африканські барабани. Є камінь, який ідеально повторює форму Евереста, який я особисто знайшов у базовому таборі Евереста на висоті 5550 метрів. Він важив 3 кг! Я все-таки дотягнув його до Києва, і він у мене стоїть як прикраса. Тобто це такі речі, в яких є енергія, і які нагадують мені про ті місця, де я побував.

Я намагаюся вдома зробити щось на зразок міні-музею - наскільки дозволяють наші квартири. На поличках розставляю ці сувеніри, і вони мені нагадують про поїздки.

Можеш вже квитки продавати :)

Ну, з часом. Потрібно ще експонатів набрати (сміється).

В яких соцмережах ти зареєстрований?

Я є у Facebook, яким користуюсь активно. Але там тільки мої знайомі, друзі, мої партнери. Тобто у мене всього близько двох-трьох сотень друзів.

Скажу чесно, я не займаюся колекціонуванням друзів. Причина дуже проста: просто я всіх людей поважаю, і ящо мені ставлять питання, я відповідаю. А коли робиш сторінку майданчиком для спілкування і збираєш 5000 друзів, то потрібно всім відповідати. У мене з моєю зайнятістю відверто немає часу. Адже ми працюємо 7 днів на тиждень без вихідних.

Для мене Facebook – це замінник пошти під час подорожей.

Якщо ви спілкуєтеся зі мною в "Однокласниках", "ВКонтакті", в інших соцмережах, там є мої фотографії, мої блоги - це все не я, дорогі друзі! Це все фейки. Я нормально до цього ставлюся. Хоча вважаю, що краще не примірювати на себе чуже життя, а жити своїм. Але якщо комусь це цікаво, то будь ласка.

Ще хочу додати. У нас є офіційні групи у Facebook та "ВКонтакті". Я їх обожнюю. Дівчата, всім привіт!

У тебе багато друзів?

Близьких друзів не може бути багато.

Питання, яке дуже часто задають, – чи є у тебе дама серця?

Особисте життя є у всіх. І моряки, льотчики, мандрівники - не виключення. Але я дозволю собі залишити своє особисте життя - особистим. Тобто я не плутаю особисте з публічним.

Що б ти не зміг у житті вибачити дорогій людині?

Я не вибачаю двох речей – це підлість і зрада.

Чи є у тебе улюблені місця в Україні?

Львів обожнюю, Кам'янець-Подільський. Взагалі Карпати обожнюю. Я, до речі, лижник, тому Карпати для мене двічі актуальні. Особливо рекомендував би лижникам Пилипець – моє улюблене місце – гора Гемба, для фрірайдерів, для тих, хто не боїться і любить спуски цілиною.

В якій країні тобі хотілося б залишитися на довше і чому?

Багато разів відповідав – в Камбоджі. Вона приваблює своєю атмосферою, вона дешевша, ніж розкручений Таїланд, там позитивні люди. А ще є всі складові класного відпочинку – море/океан, історична родзинка храмовий комплекс Ангкор-Ват, де поїдені джунглями міста… Все це треба побачити! Тобто Камбоджа – це № 1.

Діма, з таким божевільним ритмом життя можеш назвати себе щасливою людиною?

Я думаю, що своє маленьке щастя потрібно планувати по секундах, по хвилинах наперед. Наприклад, сьогодні з 17:00 до 19:00 у мене щастя. Тобто потрібно будувати своє життя так, аби розуміти, коли це щастя до тебе прийде. Потрібно будувати свій графік, планувати життя і виділяти час для щастя.

Нагадаємо, онлайн з Дмитром Комаровим відбувся в понеділок 25 березня. Свої запитання глядачі залишали заздалегідь на офіційному сайті 1+1.

Відео онлайн-конференції тут!

Новини по темі