Дмитро Комаров побував у гостях у людини-вовка (ВІДЕО)

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров побував у гостях у людини-вовка (ВІДЕО)

Вчора на каналі 1+1 відбулася прем'єра проекту Світ навиворіт

Поділитися:

Вчора, 29 березня, на каналі "1+1" відбулася прем'єра нового сезону проекту "Світ навиворіт". Цього разу Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв вирушили до Латинської Америки. І вже у першому випуску подарували глядачам декілька вражаючих ексклюзивних сюжетів.

Так, Дмитро Комаров зробив інтерв'ю з абсолютно унікальною людиною. Це 38-річний Іісус із невеличкого містечка у центральній Мексиці. Бог зробив його не таким, як усі інші. Його родину називають зграєю, а його самого – людиною-вовком. Це прізвисько закріпилося за ним з дитинства. Коли дивишся на Іісуса стає трохи ніяково, адже за щільною рослинністю на його обличчі можна розгледіти тільки очі. В усьому іншому це абсолютно звичайний чоловік – зовсім не кровожерливий і невибагливий у їжі. Команду "Світу навиворіт" він частував  майже українською  яєчнею глазунею і запросив до себе в дім.

"Я народився таким.  У дитинстві шерсть була майже не помітною, але чим старшим я ставав, тим більше шерсті з'являлося на різних частинах тіла та тим помітнішою вона була", - каже Іісус.

Офіційна медицина називає це словом "гіпертріхоз" або, простіше кажучи, "підвищена волохатість". Це рідкісна спадкова та невиліковна хвороба. За всю історію людства медицина зафіксувала усього лише близько 50 випадків хвороби. Вона не обирає між чоловіками та жінками, багатими та бідними, містами та контентами.

Мати Іісуса теж вовчиця.  У не дев'ять дітей, але тільки двоє успадкували цю хворобу. Їхня сім'я занесена до Книги рекордів як  найволохатіша у світі. Сам Іісус і його двоюрідні брати – світові  зірки, артисти і шоумени. Якщо раніше вони були приречені на смерть, то тепер розважають людей у цирку, телепроектах та так званих шоу виродків.  У цирку добре платять, але це непостійна робота. Тому Іісус мріє про якесь нормальне заняття, та, на жаль, він не має ніякої освіти. І, до того ж, із такою зовнішністю шукати роботу дуже непросто.

Незвична зовнішність не завадила Іісусу мати родину та трьох дітей. Чи передалася їм хвороба батька? Та чому таке волосся неможливо прибрати за допомогою косметичних процедур?  Що врятувало Іісуса від самогубства? Яке побутове заняття найважче для вовка? Та чи правда, що в цирку до нього увесь час клеїлися дівчата? Відповіді на всі ці питання шукай у відео: 

Новини по темі