Дмитро Комаров показав, як робив зварювальний шов на Гербі для монумента "Батьківщина-Мати" ("Світ навиворіт. Україна")

Світ навиворіт. Україна

В новому випуску "Світ. навиворіт. Україна" доєднався до створення металевого Тризуба, який розмістили на монументі "Батьківщина-Мати".

Поділитися:

Цієї п’ятниці о 20.30 на “1+1 Україна” показали другий випуск нового сезону "Світ навиворіт. Україна"Дмитро Комаров підготував особливий репортаж-дослідження про один з найважливіших символів держави – Герб України. У ньому показали ексклюзивні кадри того, як відбувалось встановлення Тризуба на щит “Батьківщини-Мати”, а також розкрили історичні таємниці цього прадавнього символу.

У програмі "Світ. навиворіт. Україна" глядачі дізналися, що український Тризуб, розміщений на монументі "Батьківщина-мати", є найбільшим проєктом з металу у світі.

"Що стосується українського Тризуба, важливо розуміти: він унікальний і не схожий на будь-який Тризуб у світі", — каже Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров про Тризуб України

Ведучий проєкту побував на одному з заводів, де виготовляли металевий Тризуб і на власному досвіді переконався, наскільки кропітка та складна ця робота. Дмитро Комаров долучився до проєкту, вперше спробувавши себе у ролі зварювальника.

"Історичний момент для мене. Дуже хвилююся. По-перше, я не професійний зварювальник, по-друге, це надважливий об'єкт з усіх ракурсів. Це велика відповідальність та честь для мене доторкнутися до нього".

Світ навиворіт 2 випуск онлайн

Чи вдалося Дмитру Комарову зробити шов на Тризубі, як відбувалося встановлення державного Герба на монумент "Батьківщина-Мати", та які таємниці приховує один з головних символів країни? Дивіться у другому випуску проєкту "Світ. Навиворіт. Україна". 

Новини по темі