Дмитро Комаров покаже справжнє аеротаксі майбутнього

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров покаже справжнє аеротаксі
unsplash.com

Світ навиворіт вразить новим відкриттям.

Поділитися:

3 квітня о 22:45 глядачі 1+1 побачать новий випуск Світ навиворіт, в якому Дмитро Комаров вразить новими відкриттями в Бразилії.

Ведучий проекту вирушить до Сан-Паулу, економічного центру Бразилії. Це місто бізнесу, інновацій і величезних хмарочосів.  Через велику кількість населення та постійні затори, в Сан-Паулу запустили службу аеротаксі. У місті вже діють близько ста злітно-посадкових смуг, а найдешевший політ коштує 50 доларів.

За таку вартість протягом 10 хвилин можна здолати відстань, яка б на автівці зайняла більше двох годин. Працівники аеротаксі зізнались: кількість вертольотів уже настільки велика, що затори трапляються навіть у повітрі.

Також Дмитро Комаров познайомить глядачів 1+1 зі справжнім королем пляжу. Чоловік на ім’я Марсіо живе на березі океану в замку з піску, який він за тиждень збудував власноруч. Король любить смачно й дорого поїсти, як і личить особі його статусу, грає в гольф та має власну бібліотеку.

Люди називають його божевільним. Але Марсіо вже давно не звертає увагу на думку оточуючих, багато сміється, не користується мобільним і зізнається, що відчуває себе абсолютно щасливим.

Який вигляд мають повітряні затори з аеротаксі та подробиці життя в замку із піску ― сьогодні о 22:45 у проекті Світ навиворіт на 1+1.

Новини по темі