Дмитро Комаров покаже в ефірі найважливішу подію в житті балійця - болісний, але красивий обряд

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров покаже в ефірі найважливішу подію в житті балійця - болісний, але красивий обряд

Ведучий і мандрівник Дмитро Комаров познайомить глядачів із легендарним, неймовірним і таємничим Балі.

Поділитися:

Уже цієї неділі об 11.00 в ефірі "1+1" вийде чергова захоплива серія програми "Світ навиворіт". Відомий мандрівник Дмитро Комаров познайомить глядачів із легендарним, неймовірним і таємничим Балі.

Мандрівку островом богів і демонів ведучий розпочне з однієї із найважливіших подій у життя балійця – болісного, але неймовірно красивого обряду ініціації – підпилювання зубів.

Окрім того, Комаров зустріне божевільного у хорошому сенсі чоловіка, громадянина світу Сергія Морозова.  Він купив яхту за 1000 доларів і вирушив мандрувати світом. Наодинці. Про що думає людина, коли переконана, що помирає, і зранку вже не прокинеться? Унікальне відео й розповіді про те, як Морозов прощався з життям під час шторму посеред океану, чекають на глядачів уже цієї неділі.

Також ведучий "Світу навиворіт" запросить прихильників у кулінарну мандрівку на Балі. Дмитро доведе, що тільки там креветки бувають п'яними. Отож не пропустіть захопливий і дуже веселий майстер-клас: Комаров приготує страву, як так і називається "П'яні креветки".

Дивіться "Світ навиворіт" у неділю об 11.00 на "1+1".

Нагадаємо, "Світ навиворіт" - авторський проект журналіста й мандрівника Дмитра Комарова на каналі "1+1". Дмитро мандрує удвох із оператором, часто опиняючичь у місцях, де ще не ступала нога туриста.

Новини по темі