Дмитро Комаров розповість про моторошний індонезійський делікатес

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров розповість про моторошний індонезійський делікатес

Цієї неділі ведучий Світу навиворіт продовжить мандрівку Індонезією

Поділитися:

Цієї неділі, 30 березня, о 10.50 на каналі 1+1 вийде нова серія програми "Світ навиворіт". Ведучий і мандрівник Дмитро Комаров продовжить знайомити глядачів із найдивовижнішими закутками Індонезії.

Комаров розповість ще більше про незвичні традиції поховання народу тораджі з острову Сулавесі. Зокрема покаже стародавні склепи, які стали розвагою для туристів, спраглих побродити між людських кісток. Також Комаров шокує усіх незвичними могилами - виявляється, що немовлят тораджійці захоронювали у стовбурах дерев!

Потім допитливий Комаров помандрує на північ острову Сулавесі, щоби погуляти на веселому християнському святі – дні народження церкви. Саме там народ безтурботно танцює під знайомий кожному із нас танець маленьких каченят.

Окрім того, ведучий відвідає міський ринок Томогон і розкаже про страшну в прямому значенні кулінарію. Камера "Світу навиворіт" покаже, як у м'ясному відділі торгують місцевими делікатесами – кажанами.

А наостанок Дмитро Комаров вирушить до джунглів на пошуки найменшої мавпи на планеті - долгопяти.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" - авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто занурюючись в місця, де ще не ступала нога жодного туриста.

Новини по темі