Дмитро Комаров прокоментував «пошуки нареченої»

Світ навиворіт. Україна

Ведучий популярного тревел-шоу розповів про конкурс наречених від «Теленеделя».

Поділитися:

Відомому холостяку та екстремалу Дмитру Комарову вирішили допомогти знайти свою другу половинку. «Теленеделя» оголосила «конкурс наречених» для ведучого програми «Світ навиворіт».

Усі прихильниці Дмитра Комарова до 1 листопада мають можливість написати листа з описом свого характеру та стилю життя, прикріпивши декілька фотографій.

Після оголошення специфічного конкурсу Дмитра почали запитувати, чи дійсно він готовий до холостяцького формату пошуку коханої через ЗМІ.

Ведучий програми «Світ навиворіт» на своїй сторінці в соцмережі прокоментував спроби знайти йому пару. Екстремал розповів, що на інтерв’ю для «Теленеделя» його запитали, чи готовий він до пошуку нареченої по оголошенню. Дмитро, звичайно, відмовився.

Пошук нареченої по оголошенню і «холостяцькі» формати шоу - це не моє. Але «Теленеделя» запропонувала інший формат конкурсу, на який я погодився. Редакція збирає анкети дівчат і намагається знайти найекстремальнішу дівчину в країні. Людину, яка зможе здивувати своїми історіями, пригодами, яскравим стилем життя.

Дмитро наголосив, що нікому не обіцяв весілля, однак він залюбки познайомиться з дівчатами-фіналістками конкурсу, яких обере журі.

Головній переможниці я зроблю чудовий подарунок. Не матеріальний – краще це будуть емоції.

Дмитро Комаров дивує не лише своєю хоробрістю та умінням вижити в екстремальних умовах без води і зв’язку, а й благочинними проектами. Ведучий 1+1 неодноразово організовував збір коштів на лікування українців.

Завдяки небайдужості Комарова та сотень людей для Каті Ричкової, Андрія Полтавця та Олександра Кузнєцова зібрали необхідні кошти на лікування.

Новини по темі