Дмитро Комаров розповів, де проведе весільну подорож

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров розповів, де проведе весільну подорож

Ведучий Світу навиворіт, який потрапив до рейтингу завидних холостяків, зізнався, що найбільше цінує у стосунках.

Поділитися:

Вже цієї неділі у світі будуть відзначати День закоханих. Напередодні 14 лютого ведучий Світу навиворіт Дмитро Комаров, який потрапив до рейтингу завидних холостяків,  розповів  1plus1.ua, коли вперше закохався, що найбільше цінує у стосунках та де збирається провести весільну подорож. 

Дмитре, ви пам'ятаєте, коли закохались вперше?

— Перше кохання було у першому класі, а якщо бути зовсім точним, — це була ще "нулівка", на базі дитячого садка. Ми сиділи за однією партою. Це була перша дитяча любов і перші дитячі переживання. А перше "доросле" кохання було вже у 11 років. Під терміном "доросла" я маю на увазі всепоглинна. Кохання, яке повністю підпорядковує собі твої думки.

Дмитро Комаров у шкільні часи

Вона вчилася у паралельному класі. Завдяки їй я побачив життя зовсім по-іншому, у нових фарбах, про які раніше не знав. Більше ні про що думати не міг. Вранці зустрічав на автобусній зупинці і проводжав до школи, а після уроків ми робили домашнє завдання у мене вдома. Потім я проводжав її додому. Ці відчуття першого кохання я не забуду ніколи. Обидві мої "перші", про яких я тут розповів, зараз живуть за кордоном, у різних країнах. У них все дуже добре.

Ви неодноразово розповідали, що ваша робота — це справжнє випробовування для почуттів. Які речі ви цінуєте у стосунках найбільше? 

— Головне у стосунках — щирість. Якщо один з партнерів, підлаштовуючись під іншого, хоч трохи перестає бути собою, — стосунки приречені. Ну, наприклад, коли він не згоден з нею, але ствердно киває головою, щоб не викликати її невдоволення. Це найпростіший і банальний приклад. Таке зустрічається нерідко. І в такій ситуації не мають рації обидва. На почуття впливає страх. Накопичується негативна енергія. І рано чи пізно подібні дрібниці заведуть відносини у глухий кут. Партнери повинні довіряти один одному на 101%, бути повністю відкритими, не мати ніяких секретів, бути єдиним цілим.

Ідеальна супутниця для Дмитра Комарова — це...

— Ідеальний супутник життя — твій однодумець. Людина, з якою у тебе є спільні інтереси. Ви "на одній хвилі" і розумієте одне одного повністю, навіть без слів. Людина, з яким комфортно не тільки поговорити, але навіть помовчати (хоча вам завжди є, про що поговорити). При цьому ви не липнете одне до одного, уміючи вчасно і без докорів надавати особистий простір. Але при цьому навіть на відстані залишатися єдиним цілим. Вам повинно здаватися, що ви разом знаєте щось таке, про що невідомо більше нікому на планеті. І "летіти" завжди і всюди з цим відчуттям, яке безсумнівно окрилює.

А у вас є улюблена книга про кохання?

— Можливо, я зараз буду банальний і не дуже оригінальний, але найвідоміша і улюблена усіма дорослими книга про кохання — "Камасутра". І навіть той, хто буде це заперечувати і книгу цю в руках не тримав, без сумніву її любить (усміхається).

Не можу не запитати найвідомішого у країні мандрівника, якою він уявляє свою весільну подорож

— Весільна подорож буде у моєму стилі, стилі Світу навиворіт. Швидше за все, з квитком у один кінець. Напевно в теплу країну, де є море, а ще краще  океан. У частину планети, де є "вау" — неповторна атмосфера, від якої перехоплює подих. Я часто повторюю це вислів, дуже його люблю: "Тривалість нашого життя вимірюється не кількістю вдихів і видихів, а тим, скільки разів у тебе перехоплювало подих".

У подорожах дихання перехоплює часто. Ну а якщо спробувати конкретизувати напрямок, то я б, наприклад, не виключав свою улюблену Індію. Але в незвичайному, "люксовому" форматі весільної подорожі. Я давно мрію проїхати країною на одному з "поїздів махараджів". Це фактично п'ятизірковий готель, який мчить по залізниці, зупиняючись в найцікавіших місцях країни. Твоє купе — це розкішний готельний номер, у вікні якого пейзаж безперервно змінюється. Навіть не сумніваюся, що проїхатися на такому "східному експресі"  справжній кайф. Ідеальний сценарій весільної подорожі.

Новини по темі