Дмитро Комаров розповів, як "Світ навиворіт" змінює долі глядачів

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров розповів, як "Світ навиворіт" змінює долі глядачів

На телеканалі "1+1" завершився 7 сезон тревел-шоу "Світ навиворіт", що був присвячений мандрівкам Дмитра Комарова унікальною та екзотичною країною Болівією.

Поділитися:

На телеканалі "1+1" завершився 7 сезон тревел-шоу "Світ навиворіт", що був присвячений мандрівкам Дмитра Комарова унікальною та екзотичною країною Болівією.

3 листопада глядачі побачили в ефірі 100 випуск програми "Світ навиворіт". За 7 сезонів тревел-шоу стало не лише улюбленим серед глядачів, але й змінило долі деяких з них. По закінченню болівійського сезону, останнім випуском якого стала 100 ювілейна програма, у соціальних мережах був запущений флешмоб #мирнаизнанку100 – глядачі почали ділитись історіями про те, як "Світ навиворіт" змінив їхнє життя.

"Увага. Мінздрав попереджає. Дивіться "Світ навиворіт" обережно. Є великий ризик в одну мить з усіма речами і родиною прокинутись десь у тропіках. Прикладів до сотого випуску ми зібрали неймовірну кількість. Усі "жертви програми" вдячні і щасливі, що ми підштовхнули їх зробити такий крок. І допомогли змінити життя. Ось наприклад Дмитро Бугрим із Житомира. Подивився МН і відкрив у Камбоджі цілий завод)) А ще зняв для нас справжній блокбастер. Ви ще не переїхали у Камбоджі? То ми йдемо до Вас", - поділився інформацією Дмитро Комаров на своїй сторінці у Фейсбук.

Сімейна пара із Дніпропетровська, після перегляду програми "Світ навиворіт" у Камбоджі вирішила з двома дітьми переїхати у місто Сіануквіль. Тетяна та Володимир відкрили тут свою кондитерську.

А ось Ольга Косенко завдяки "Світу навиворіт" покинула посаду бухгалтера у бідівельній компанії і відправилась до Кенії. А телеглядачці Марії Пархоменко телепроект допомагає ув учбовому процесі. Пізнавальні факти із історії та біографії значно розширили її кругозір та допомагають у навчанні.

Нагадаємо, що перший випуск "Світ навиворіт. Болівія", який глядачі побачили в ефірі 1 вересня о 22.00 взяв долю 13% за аудиторією 18-54 (вся Україна) і став лідером слоту. В цілому, 7 сезон переглянули 15 млн глядачів за аудиторією 4+, вся Україна. Зараз в ефірі "1+1" "Світ навиворіт" йде у повторі щонеділі об 11.00.

До якої країни Дмитро Комаров відправиться найближчим часом, глядачі дізнаються вже зовсім скоро. 

Новини по темі