Дмитро Комаров розповів, що йому дарують прихильники

Світ навиворіт. Україна

У студії Сніданку з 1+1 ведучий Світ навиворіт розказав, що чекає на глядачів у новому випуску

Поділитися:

Напереродні ювілею програми Світ навиворіт, якій 11 грудня виповлюється 7 років, її автор та ведучий Дмитро Комаров у студії Сніданку з 1+1 розповів, які подарунки отримує від прихильників, які страви полюбляє найбільше та що чекає на глядачів у новому випуску проекту.

У студії Сніданку з 1+1 ведучі Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв пригостили Дмитра справжнім львівським сирником.

«Львівський сирник значно смачніший, ніж все, що я їм в експедиціях. Обожнюю страви західної України. Я – лижник і дуже полюбляю грибну юшку, яку готують в Карпатах», - зізнався екстремал.

Зараз триває тур Дмитра Комарова містами України. Під час зустрічі прихильники часто дарують ведучому подарунки. Як зізнається Дмитро, найчастіше отримує картини та малюнки, але часто дарують і смачні гостинці: вино, мед, сало.

Сьогодні о 22.00 на 1+1 продовжиться захоплююча подорож Японією Дмитра Комарова та оператора Олександра Дмитрієва. У новому випуску програми Світ навиворіт телеведучий розповість неймовірну історію про те, як думка простих людей здатна змінити плани впливових бізнесменів та навіть уряду країни.  

Коли уряд вирішив збудувати новий аеропорт Наріта в Токіо, виселивши простих людей, фермери постали проти свавілля влади та почали захищати свої землі. Після кривавих сутичок аеропорт все ж таки збудували, проте його злітна смуга і досі розділена фермами та городами, які вистояли перед натиском чиновників.

«Якою б розвиненою та технологічною не була країна, головна цінність – це людина, її бажання і права. Чудово, коли візитною карткою великої системи стає проста людина, яка змогла цю систему перемогти», - поділився враженнями Дмитро Комаров.

Команда проекту відкриє глядачам ще одне вражаюче ноу-хау Японії – рукотворні острови із переробленого сміття. Дмитро Комаров поділився побаченим в країні сонця, що сходить:

«Завдяки системі сортування і переробки, сміття в Японії перетворюється не в токсичні звалища, а в інноваційний будівельний матеріал. З нього будують навіть цілі острови. Вони нічим не відрізняються від інших. Після того, як рукотворний острів засипають зверху природним ґрунтом, тут росте трава і дерева, будуються житлові комплекси, бізнес-центри, стадіони».

Крім того, у сьогоднішньому епізоді проекту глядачі дізнаються про зворотній бік невпинного прогресу. Дмитро Комаров розповість дивовижну історію японського фотографа, який втік від цивілізації та оселився на безлюдному острові, щоб віднайти зв'язок з природою.

 

 

 

Новини по темі