Дмитро Комаров у новому випуску «Світу навиворіт» покаже історії людей, що борються зі злом в найбільш злочинному місті Колумбії

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров продовжить небезпечну експедицію Буенавентурою у новому випуску Світу навиворіт - 1+1

Не пропустіть!

Поділитися:

Цієї пʼятниці, 12 травня, о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” покажуть новий випуск “Світу навиворіт”, знятого до повномасштабного вторгнення. Дмитро Комаров продовжить небезпечну експедицію Буенавентурою - містом, де найбільший рівень злочинності і яке негласно називають епіцентром світового наркотрафіку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров у новому випуску “Світу навиворіт” покаже, як в Колумбії шиють куленепробивний одяг, що захищає життя українців
 
В цьому жахливому місці журналіст відшукав людей, що ризикуючи власним життям, допомагають іншим та незважаючи ні на що вірять, що добро завжди перемагає. Своїм прикладом вони надихають інших боротися та не здаватися навіть у найскладніших умовах.

Світ навиворіт 1+1
 
Життя мешканців Буенавентури нагадує блокбастер: постійні сутички між різними угрупуваннями, внаслідок яких жертвами стають ті, хто випадково опинився не в тому місці не в той час.  Найгарячіші конфлікти відбуваються між великими угрупованнями – вони борються за вулиці, що ведуть до моря і дають змогу відправляти ще більше кокаїну.
Та навіть у таких місцях є люди, які мають сміливість їм протистояти і захищати мирне населення, допомагати іншим замість того, щоб боротись за власне збагачення.

Світ навиворіт 1+1
 
Дмитро Комаров побуває в одному з районів, де розташовані канали, з яких щоночі  відправляють човни, наповненні великою кількістю наркотиків. Цю небезпечну екскурсію для команди “Світу навиворіт” проведе правозахисник Луїс Ясмані, який присвятив своє життя допомозі місцевим жителям, що постраждали від сутичок. Його близьких також вбили на вулицях Буенавентури, але він не залишив своєї справи і не переїхав, тому що вірить – допомагати іншим – його призначення. На таких людей тут часто скоюють замахи. Щодня Луїс ризикує загинути, але продовжує свою справу, щоб дати надію дітям на більш безпечне майбутнє.

Світ навиворіт 1+1
 
Дмитро Комаров поспілкується з місцевими жителями, а також відвідає єдиний «оазис безпеки» в місті – район, який надійно охороняється та вважається безпечним. Його створив Орландо – чоловік, якому вже не вперше погрожують. Але він також не збирається здаватись і прагне захистити від угруповань невеликий район, де люди можуть почувати себе захищеними.
 
Історії простих людей, що борються зі злом там, де здавалося б немає місця для добра – у новому випуску «Світу навиворіт» цієї пʼятниці о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Дивіться також попередній випуск тревел-шоу на сайті 1+1:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Світ навиворіт – Колумбія»: у новому випуску Дмитро Комаров покаже перегони на тарантасах та залаштунки кориди

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.
 

Новини по темі