Дмитро Комаров у вишиванці полював на галюциногенний мед

Світ навиворіт. Україна

Мандрівник Дмитро Комаров у Непалі ризикував своїм життям заради галюциногенного меду.

Поділитися:

Після подорожі до Непалу Дмитро Комаров захотів завести слонаУ восьмому сезоні тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров разом з оператором Олександром Дмитрієвим пішов у дикі джунглі, щоб ризикуючи життям зібрати мед найбільших у світі бджіл.

За словами ведучого 1+1, гімалайські бдждоли, довжиною 3,5 см дають найкорисніший мед, який лікує діабет, нормалізує тиск, та особливо корисний для чоловіків для підвищення потенції.

В Америці та Японії за баночку такого лікувального меду потрібно викласти сотні доларів. Однак відчайдух Дмитро Комаров заслужив спробувати непальські солодощі, адже у полюванні на мед на шляху стали несприятливі погодні умови, старе та ненанідне спорядження.

Сьогодні буде надзвичайно складно. Адже скелі мокрі, мотузки також, але виходу немає, потрібно працювати. Адже непальці завжди збирають мед лише в четвер.

Від нападу надзвичайно небезпечних бджіл Дмитра Комарова захистив спеціальний костюм з вишиванкою. Національна символіка та позитивний настрій Комарова давав наснагу продовжувати полювання на мед – коли ведучого програми Світ навиворіт оточили бджоли, він співав пісні Вінні Пуха.

Під час експедиції Дмитро Комаров не лише спробував себе у ролі мисливця за медом, але й знайшов нового друга. Про це та інше дивіться у програмі Світ навиворіт – 1 серія онлайн.

Дивіться найекстремальніший сезон Світ навиворіт у Непалі щочетверга о 22:00 на телеканалі 1+1.

Новини по темі