Дмитро Комаров заліз у воду до гігантських креветок

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров заліз у воду до гігантських креветок

Безстрашний журналіст заради Світу навиворіт готовий на будь-які подвиги! Нова порція туристичного екстриму - вже найближчої суботи.

Поділитися:

Безстрашний Дмитро Комаров заради "Світу навиворіт" готовий на будь-які подвиги! У суботу 23 березня у новій серії програми "Світ навиворіт" він проникне на ферму, де вирощують креветок-бройлерів, а також скуштує найдорожчу каву в світі, яка виготовляється з неперетравлених тваринами зерен. І все це у В'єтнамі - країні, яку Дмитро Комаров відкриває по-новому.

Отож дивіться, де насправді вирощують величезних морських креветок. Комаров побуває на затоплених рисових полях, де зростають і міцніють креветки-бройлери.

Також Дмитро познайомить нас з українкою, яка з В'єтнаму постачає на батьківщину... кримські сувеніри!. В яких насправді морях виловлені наші сувенірні мушлі?

А на десерт - найдорожча кава в світі. Це "Kopi Luwak", що виробляється з зерен не якогось унікального сорту, а скоріше за допомогою унікального життєвого шляху. Неперетравлені зерна, пройшовши через шлунок тварини, піддаються впливу його ензимів і, як клянуться любителі "Kopi Luwak", набувають неповторного смаку та аромату.

Усі найцікавіші місця, яких немає в жодному туристичному маршруті, - лише в програмі "Світ навиворіт". Дивіться щосуботи об 11:00 на каналі 1+1.

Новини по темі