Дмитро Комаров зловив бетмена і подарував йому життя

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров зловив бетмена і подарував йому життя

Ведучий Світу навиворіт відмовився їсти кажанятину

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт", мандрівник Дмитро Комаров відмовився їсти кажанів. В Індонезії йому запропонували спробувати "кажанятину", але Дмитро не зміг себе пересилити і змусив випустити всіх тварин на свободу.

Як Дмитро Комаров рятував пухнастих "бетменів" від поїдання, глядачі побачать в новій серії "Світу навиворіт" у неділю, 25 травня, на каналі 1+1. Початок об 11:10.

У 13-й серії "Світ навиворіт" побуває одразу на двох знаменитих індонезійських островах - Сулавесі та Калімантані.

Зовсім випадково з'ясувалося, що жителі північного Сулавесі обожнюють їсти кажанів. Дмитро познайомився з найзнаменитішим мисливцем на кажанів, і той дозволив взяти участь у полюванні.

Ось тільки відрядити на базар або сковорідку кажанів Дмитро не дозволив – і відпустив на волю всіх впольованих тварин.

Ще один сюжет нової серії – про  те, як в Індонезії на острові Калімантан добувають алмази. Професію алмазодобувальника Дмитро Комаров випробує на собі. Чи вдасться йому знайти коштовний камінь і вибратися з грязі в князі, глядачі також побачать у всіх подробицях.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто опиняючись у місцях, де ще не ступала нога жодного туриста.

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" п'ятий за рахунком. Усі серії онлайн дивіться на сайті "1+1". 

Новини по темі