Дмитро Комаров знявся в кліпі популярного японського гурту

Світ навиворіт. Україна

Сьогодні о 22.00 на 1+1 глядачі побачать новий випуск тревел-шоу Світ навиворіт. Японія

Поділитися:

Ведучий Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв продовжують відкривати телеглядачам маловідомі факти про Японію в програмі Світ навиворіт на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брудні танці із Дмитром Комаровим: Ведучий представив Україну на незвичній олімпіаді

У сьогоднішньому випуску команда проекту потрапить за лаштунки японського шоу-бізнесу і відкриє таємниці популярних зірок. Під час експедиції в країну сонця, що сходить, Дмитро Комаров не просто познайомився з одним з найвідоміших в Японії жіночих гуртів, але і знявся в їхньому кліпі. За сценарієм, телеведучий грав іноземного журналіста, який побачивши молодих виконавиць, надихнувся настільки, що не зміг встояти на місці і почав танцювати.

«Тоді я ще не знав, що одразу після експедиції до Японії буду брати участь у проекті «Танці з зірками». Якби мені хтось тоді сказав, що знову буду танцювати, не повірив би», - зізнається Дмитро.

Крім того, під час експедиції до Японії Дмитро Комаров побував на одній з найбільш незвичайних олімпіад у світі, де виступив в якості учасника від України. Особливістю унікального змагання є місце проведення - всі «спортсмени» буквально купаються у басейні з бруду. У жартівливій олімпіаді близько 2000 учасників з різних країн виступили в кількох дисциплінах: стрибки на тарзанці в довжину, заплив на швидкість, їзда на велосипеді по дошці серед «грязьового моря». Дмитро Комаров обрав для участі одне з найоригінальніших змагань – грязьовий заплив на серфі.

Кліп японського жіночого гурту з Дмитром Комаровим, заплив телеведучого на грязьовій олімпіаді та інші пригоди екстремальної команди проекту Світ навиворіт дивіться сьогодні о 22.00 на 1+1.

Новини по темі