Довгоочікуваний сезон: на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра проєкту Дмитра Комарова “Світ навиворіт. Україна”

Світ навиворіт. Україна
Премʼєра довгоочікуваного проєкту Дмитра Комарова Світ навиворіт. Україна на 1+1 Україна

Цей сезон "Світу Навиворіт. Україна" вразить глядачів ексклюзивними експедиціями, історіями простих українців, незвіданими сторінками історії України та відкриттями про нашу країну.

Поділитися:

Цієї осені на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра дослідницького проєкту Дмитра КомароваСвіт навиворіт. Україна”. Це подія, на яку глядачі чекали 13 років. Після десятків відвіданих країн на різних континентах журналіст вперше презентує свій авторський погляд на Україну.

Світ навиворіт. Україна 1+1

У «Світ навиворіт. Україна» Дмитро Комаров покаже те, до чого глядачі звикли за довгі роки існування проєкту: дослідження, захоплюючі експедиції, маловідомі локації країни, вражаючі історії простих людей, давні традиції та багато іншого.

Світ навиворіт. Україна 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кирило Буданов у проєкті Дмитра Комарова “Рік. Харківщина” назвав, що зіграло ключову ролі в успіху Харківського контрнаступу

Журналіст вирушить у експедицію рідною Україною та покаже ексклюзивні кадри, відзняті в умовах нашого сьогодення — періоду повномасштабної війни, який змінив нашу країну. Дмитро Комаров розкаже про сильних та незламних духом українців з різних міст і регіонів, які проживаючи драматичні події, не перестають боротись, працювати та відбудовувати нашу державу.

Світ навиворіт. Україна 1+1

“2022 рік я повністю присвятив зйомкам військових подій. А потім відчув, що окрім подій на фронті хочу фіксувати також звичайне життя України під час війни. 13 років я робив та знімав відкриття по всьому світу. Зараз Україна та українці стали відкриттям для світу. Наші люди під час війни одночасно не забувають та бережуть стародавні традиції, і водночас продовжують втілювати в життя суперсучасні технології та відкриття. Ніхто не зупиняється - рух продовжується, і тільки вперед. Саме життю під час сташної війни наш новий сезон і присвячується. Як і завжди, наша камера завжди буде у центрі подій. І на фронті, і в тилу”, - говорить Дмитро Комаров.

Цей сезон "Світу Навиворіт. Україна" вразить глядачів ексклюзивними експедиціями, історіями простих українців, незвіданими сторінками історії України та відкриттями про нашу країну. Довгоочікувана прем’єра для глядача, котрий 13 років дивиться на світ очима Дмитра Комарова, вже незабаром на “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram

1+1 Україна в Facebook

Світ навиворіт. Україна 1+1

Новини по темі