Комаров пригадав, як полював на зірок на початку журналістської кар'єри

Світ навиворіт. Україна
Комаров пригадав, як полював на зірок на початку журналістської кар'єри
Фотографія: ведучий програми Світ навиворіт Дмитро Комаров

Ведучий програми Світ навиворіт Дмитро Комаров на початку кар'єри

Поділитися:

Екстремал Дмитро Комаров, який ризикує своїм життямВ мережу потрапили вражаючі кадри експедиції Дмитра Комарова в Непал заради підкорення небезпечних вершин та є автором тревел-шоу Світ навиворіт, має власних прихильників та вже не може спокійно гуляти без уваги перехожих.

Однак ведучий зізнався, що на початку свого журналістського шляху сам із фотокамерою чатував на знаменитостей для вдалого кадру. Періодом, який найбільше запам'ятався, Комаров вважає роботу в Известиях в Украине, а також роботу спеціальним кореспондентом в кращих виданнях країни. Більш того, працювати Дмитро Комаров почав ще будучи неповнолітнім. 

Починалася моя кар'єра, в принципі, з видань, які писали про життя зірок. Це теж було досить цікаво, тому що всі найцікавіші особистості світу, які приїжджали в Україну, не проходили повз мене. Приїжджає Стінг - ми чатуємо на нього під під'їздом. Приїжджає Тайсон - ми за ним ганяємося по всьому місту, охорона нас відсікає, а ми повинні зробити кадр потрібний, це було дуже цікаво, це був нескінченний кураж, - розповів Дмитро Комаров в інтерв'ю для видання "ИМХО". 

Мандрівник Дмитро Комаров зізнався, де найкрасивіші дівчата у світіВедучий Світ навиворіт розповів, що його пристрастю були та залишаються автомобілі. Комаров згадує, що для репортажу Записки таксиста він спробував себе в ролі "грака". Ведучий протягом тижня таксував та багато спілкувався з новими людьми. 

Один раз мені мало не вибили зуби під час нічного таксування, тому що це робота небезпечна. Я всі ці історії записував і потім видав величезний репортаж про те, як живе таксист- "грач".

 

Після цього Комаров займався автомобільною журналістикою, робив професійні тест-драйви. За життя, в додаток до основної роботи, він протестував понад 100 машин. Популярний ведучий зізнався, що це заняття надзвичайно йому подобалося, адже він сам автомобіліст.

Ще не досягнувши 18-річчя Дмитро спробував себе в абсолютно різних чоловічих жанрах журналістики. Він писав про літаки, екстрим, розслідування. Ведучий працював з великим захопленням, адже, набираючи матеріал для цих тем, він познайомився з багатьма експертами та спробував на собі більшість екстримальних видів спорту. 

 

Коли мені було 17 років, я став неповнолітнім редактором шпальти "Чоловік" в "Теленеделе", і мені дали рубрику, де писалося теж про чоловічі штучки - каякінг, парашути, дайвінг, мобільні телефони. 

Дмитро Комаров розповів, що вибрав телевізійну діяльність, тому що йому стало тісно в газеті. Текст та фото дозволяли передати емоції, але не настільки об'ємно і масштабно, як дозволяє телебачення.

Окрім небезпечних походів, Дмитро Комаров активно займається благодійністю. Нещодавно йому вдалося за тиждень назбирати суму на лікування онкохворого хлопця.

Вже цієї осені Дмитро Комаров запрошує глядачів телеканалу 1+1 у неймовірну та небезпечну подорож на вершину світу. Дивіться скоро новий сезон найекстримальнішого тревел-шоу Світ навиворіт з Дмитром Комаровим. 

Новини по темі