Мексиканці довірили Дмитру Комарову виробництво текіли

Світ навиворіт. Україна
Мексиканці довірили Дмитру Комарову виробництво текіли

Мандрівник Дмитро Комаров, ведучий тревел-шоу Світ навиворіт, став першим українським журналістом, якому мексиканці розкрили старовинні секрети виробництва текіли.

Поділитися:

Мандрівник Дмитро Комаров, ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт", став першим українським журналістом, якому мексиканці розкрили старовинні секрети виробництва текіли.

Дмитра прийняли на роботу на підприємство, де з величезних кактусів роблять легендарний напій. Що з цього вийшло, дивіться у новій серії "Світу навиворіт" на "1+1" у неділю, 12 квітня. Початок – об 11:00.

Комаров працював у поті чола – під розпеченим сонцем рубав блакитну агаву, носив величезні шматки кактусів до вантажівки і практично вручну чавив сік. Робота виявилася важкою, але дуже цікавою.

До речі, батьківщина легендарного мексиканського напою – місто Текіла. І підприємство, на якому працював Дмитро, знаходиться саме тут.

Також в цій серії глядачі побачать найромантичніший сюжет сезону – історію кохання українця Олександра і прекрасної мексиканки Фабіоли. Як випадкова зустріч на автовокзалі повністю змінила їх долю і зробила Мексику другою домівкою Олександра, закохані вперше розповіли українським журналістам.

А в племені індіанців цоціль – сучасних нащадків майя – Дмитра Комарова чекає моторошний обряд з жертвопринесенням. Плем'я живе в Мексиці, повністю ігноруючи її закони і порядки. А з чужинцями тут часто розбираються силою. Зйомки в племені стали справжнім екстримом. Індіанці цоціль ненавидять людей з камерами, щиро вважаючи, що кожна фотографія краде частинку їх душі.

Нагадаємо, новий шостий сезон тревел-шоу "Світ навиворіт" присвячений відразу двом країнам Латинської Америки – Мексиці та Кубі. Подорож до них стала найбільш небезпечною за всю історію проекту.

"Світ навиворіт" – тревел-шоу про країни, в які не прийнято їздити з туристичними путівками. Знімальна група проекту – всього дві людини: мандрівник-екстремал Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв.

Всі серії "Світу навиворіт" онлайн дивіться на сайті "1+1".

Новини по темі