Не пропустіть: де та коли дивитися продовження дослідницького проєкту "Світ навиворіт. Україна"

Світ навиворіт. Україна

Дмитро Комаров приготував нові історії про сильних та незламних духом українців у продовженні дослідницького проєкту "Світ навиворіт. Україна".

Поділитися:

У п'ятницю, 23 лютого о 20:30 на "1+1 Україна", у проєкті "Світ навиворіт. Україна" Дмитро Комаров продовжить розповідати про сильних та незламних духом українців з різних міст і регіонів, які, проживаючи драматичні події, не перестають боротись, працювати та відбудовувати нашу державу.

У "Світ навиворіт. Україна" Дмитро Комаров показує те, до чого глядачі звикли за довгі роки існування проєкту: дослідження, захопливі експедиції, маловідомі локації країни, вражаючі історії простих людей, давні традиції та багато іншого.

У продовженні великої експедиції Україною під час війни Дмитро Комаров розкриє унікальні історії сильних українців, розповість про нові виклики та технології, що змінюють нашу державу та допомагають на шляху до перемоги. 

Дивіться "Світ навиворіт. Україна" у цю п'ятницю, 23 лютого о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на платформі Київстар ТБ.

Новини по темі