Новий сезон "Світу навиворіт" відкриють людожери

Світ навиворіт. Україна
Новий сезон "Світу навиворіт" відкриють людожери

Програма подорожей "Світ навиворіт" повертається на канал 1+1. У новому сезоні дивіться, які таємниці приховує один з найекзотичніших куточків нашої планети – Індонезія.

Поділитися:

Програма подорожей "Світ навиворіт" повертається на канал 1+1. У новому сезоні дивіться, які таємниці приховує один з найекзотичніших куточків нашої планети – Індонезія.

Першу серію дивіться у суботу, 1 березня, о 9:00. А вже з наступного тижня "Світ навиворіт" виходитиме щонеділі о 10.45.

Індонезія це рай між двох океанів, запевняє ведучий Дмитро Комаров. Але якщо заглибитися в джунглі, побачиш те, що навіть для місцевих жителів – суцільна екзотика. У першій серії ви побуваєте на трьох найбільш знаменитих островах країни.

Сезон розпочне Нова Гвінея. А точніше - історія про те, як ведучий Дмитро Комаров потрапив у полон до місцевих людожерів. На щастя, традиції поїдання людей відійшли у минуле. Проте в компанії папуасів зі списами, які запевняють, що найсмачніша частина людини – це стегна, і вам би було неспокійно.

Тим часом на острові Балі відбувається шось шокуюче. Саме тут є місце, яке іноземним туристам краще навіть не показувати – стародавнє кладовище, де людей не хоронять, а акуратненько складають під священим деревом.

І нарешті Ява – найбільш густонаселений острів на планеті. Ось де ховаються місця, страшніші від полону людожерів. Саме на Яві команда "Світу навиворіт" була змушена екстрено припиняти зйомки. Це сталося у кратері діючого вулкана, де індонезійці видобувають сірку. Отруйне повітря одну за одною "роз'їло" дві камери наших хлопців. Те, що вони вибралися звідти, навіть далекий від забобонів Комаров назвав справжнім дивом.

"Це була найдовша і найтяжча експедиція в історії нашої програми!", - говорить про подорож до Індонезії Дмитро Комаров.

Зйомки в Індонезії тривали рекордних 4 місяці. Під час них з ведучим Дмитром Комаровим та оператором Олександром Дмитрієвим неодноразово втрачався зв'язок.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" - авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує лише удвох з оператором, часто занурюючись у місця, де ще не ступала нога жодного туриста. Індонезійський сезон "Світу навиворіт" є вже п'ятим за рахунком.

Новини по темі