Олена Зеленська згадала дитячу мрію під час спілкування з вихованцями дитбудинку у спецвипуску "Світ навиворіт. Україна"

Світ навиворіт. Україна
Олена Зеленська згадала дитячу мрію у новому випуску "Світ навиворіт. Україна"

У новому випуску "Світ навиворіт. Україна" Перша Леді України Олена Зеленська поділилася дитячою мрією.

Поділитися:

На телеканалі “1+1 Україна” показали завершальний фільм з циклу "Світ навиворіт. Україна", присвячений дітям. Це унікальний репортаж про справжнє життя в дитячому будинку, яке зазвичай залишається закритим від сторонніх очей. До дітей завітали Перша Леді України Олена Зеленська та Дмитро Комаров. 

День з вихованцями дитбудинку пройшов у дружній, неформальній атмосфері. Діти ділилися з Оленою та Дмитром найважливішим. Зокрема вони розповіли про свої мрії, а у відповідь пані Зеленська згадала свою. В дитинстві, коли в школі задавали писати твір на тему "Ким ти хочеш бути в майбутньому", вона писала, що хоче стати стюардесою.

“Мені здавалось, що це така романтична професія, в них форма і вони ходять в літаках, такі чудові”.

Олена Зеленська

По завершенню дня Олена Зеленська також поділилася з Дмитром Комаровим своїми почуттями як мами:

"Є відчуття провини, тому що я не можу стати їм усім мамою, не можу їм цього пообіцяти й ніхто б не зміг. Це звичайні діти, як мої були колись. І ти їх залишаєш там, де ти б свою дитину ніколи б не залишив. Я не знаю, чи хтось потурбується про них так, як би потурбувалася справжня мама". 

Дивіться повний випуск "Світ навиворіт. Україна" про дитячі будинки на нашому сайті.

Новини по темі