Що символізують тату на тілі японської мафії

Світ навиворіт. Україна

Ведучий Світ навиворіт показав темну сторону японського бізнесу

Поділитися:

У новому випуску тревел-шоу Світ навиворіт Дмитро Комаров відвідав японський карнавал, який наче відніс його на декілька століть у минуле. Раз у рік величезна кількість японців танцюють під народні мелодії та несуть священні ноші, що важать одну тонну. Таким чином, вони вшановують богів і просять у них благополуччя та щастя. Таке свято відвідують і дорослі, і маленькі діти, незважаючи на гомін, гучну музику та велетенський натовп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров опинився у лігві японської мафії

Саме тут Дмитро познайомився із представниками найбільшої групи мафії у світі - якудза. Їх незвичний зовнішній вигляд, татуювання та манери поведінки дивують із першого погляду. Кожен малюнок на тілі має своє значення і символізує характер та рід зайнятості людини, а також показує, до якого угрупування мафії належить японець. До прикладу, тату із Буддою означає, що бандит займається охороною свого угрупування, зображення міфічного героя Кінтаро символізує майстерне володіння східними бойовими мистецтвами, зображення богині кохання Лакшмі означає, що людина займається проституцією, а татуювання демона Оні носить людина, що змушує інших віддавати борги. 

Дмитро Комаров познайомився із лідерами угрупувань, які розповіли, що майже весь бізнес у Японії тримається саме на мафії. 

Будівництво, виробництво автомобілей та навіть володіння атомними станціями - все це належить мафії, - розповідають японці. 

Крім того, Дмитро взяв інтерв’ю у легендарного колишнього учасника мафії. Він вирішив покинути мафію і став священиком. Про минуле у мафії японцю нагадують лише татуювання на тілі. Такуцо не боїться говорити про своє минуле і навіть показав ведучому фото, на яких приймає наркотики. 

Я вірю, що можу своїм прикладом допомогти врятувати життя інших. Я був у в’язниці три рази і був там вісім років через вживання наркотиків. Саме там я почав читати Біблію, і вона мене змінила, - зізнається японець. 

Зараз Такуцо займається із людьми у церкві і допомагає їх справитися із наркотичною залежністю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 правил японського етикету, що шокують

Новини по темі