Сьогодні глядачі 1+1 побачать подвійну серію Світ навиворіт

Світ навиворіт. Україна

У завершальному епізоді Дмитро Комаров розвінчає міфи про головні символи країни сонця, що сходить

Поділитися:

Напередодні Нового року завершується вражаюча подорож Японією телеведучого Дмитра Комарова та оператора Олександра Дмитрієва. Сьогодні о 22.00 глядачі 1+1 побачать фінальну подвійну серію дев’ятого сезону проекту Світ навиворіт.  

У завершальному епізоді екстремал Дмитро Комаров розвінчає міфи про головні символи країни сонця, що сходить, які прославили її на весь світ. Цікаво, що загальновідомі факти про культових героїв, ніндзя та самураїв, виявилися лише вигадкою сучасного кінематографу.

Ніндзя ніколи не ходили в чорних кімоно. Вони намагались битися лише у крайніх випадках, а їхнім головним завданням було таємно прокрастися у домівку супротивника і так само таємно зникнути звідти, прихопивши із собою цінну інформацію, - розповідає екстремал. 

Під час мандрів Японією, доклавши чималих зусиль, Дмитру Комарову вдалося проникнути у потаємний світ справжніх велетнів та живих легенд – борців сумо, які суворо охороняють свої секрети, особливо від іноземців. Телеведучому доведеться зійтися у двобої із «людиною-горою» – титулованим борцем сумо, який важить більше 200 кг. Чи стане Дмитру Комарову сили вистояти, телеглядачі дізнаються вже сьогодні ввечері. 

Цікаво, що спеціально для такої нагоди телеведучий замовив унікальну вишиванку розміру 10XL, яку подарував чемпіону-велетню.

У новому випуску Дмитро Комаров скоштує найдивовижніші японські делікатеси, від  яких стає моторошно звичайним європейцям. Один з них – велетенські очі тунця. 

Очі тунця входять до більшості списків найбільших гастрономічних «жахів». Зазвичай, клієнт роздивляється їжу, а це той випадок, коли їжа роздивляється тебе, - пожартував Дмитро, готуючись скуштувати моторошну страву. 

Крім того, під час експедиції Японією Дмитро Комаров вперше пішов на безпрецедентний крок – телеведучий замаскувався під гейшу, щоб дізнатись секрети давнього мистецтва. Цікаво, що у стародавні часи гейшами були чоловіки, яких жінки згодом «витіснили» з цієї сфери. 


 

Новини по темі