Світ навиворіт покаже найвищу дівчину Бразилії

Світ навиворіт. Україна
Найвища дівчина Бразилії у проекті Світ Навиворіт
1plus1.ua

Дивіться вражаючий випуск тревел-шоу.

Поділитися:

Сьогодні о 22:45 1+1 покаже новий випуск програми Світ навиворіт. Дмитро Комаров та Олександр Дмитрієв продовжують мандрівку Бразилією. Через цю країну протікає найповноводніша річка світу ― Амазонка, а на півдні захоплює подих найпотужніший водоспад планети. Тут вражаючі краєвиди та не менш дивовижні люди.

Ведучий проекту пролетить над Ріо-де-Жанейро на дельтаплані українського виробництва. За словами інструктора Ніто, саме в Києві створюють одні з найкращих дельтапланів. «Це дивовижне відчуття свободи», ― зізнається Дмитро, показуючи під час польоту ліси, білосніжні пляжі, легендарні фавели та розкішні будинки найбагатших бразильців.

Також ведучий-мандрівник вирушить до Салінополісу, невеликого бразильського містечка на березі Атлантичного океану. Саме тут мешкає найвища дівчина Бразилії. У свої 24 Елізані має зріст 206 см. Сьогодні вона щаслива мама та кохана дружина. Але у підлітковому віці через жорстокість однокласників відмовлялась ходити до школи.

Мені хотілось зникнути, розчинитись, втекти від цих людей, ― говорить дівчина.

Мрії Елізані про модельну кар’єру не здійснились. Вона доглядає маленького сина, а родину забезпечує чоловік. Дмитро Комаров буде шокований, побачивши зовсім пустий холодильник та дізнавшись, що в дитини дівчини немає ані ліжечка, ані жодної іграшки. Разом із ведучим проекту Елізані вперше в житті поїде до торгівельного центру. Через занадто високий зріст вона соромиться часто з’являтись у людних місцях.

Милуйтесь краєвидами Ріо-де-Жанейро та дізнайтесь, який подарунок зробить Дмитро Комаров маленькому сину Елізані, сьогодні, 13-го березня, о 22:45 у проекті Світ навиворіт на 1+1.

Новини по темі