«Світ навиворіт» встанов рекорд телеперегляду у восьмому сезоні

Світ навиворіт. Україна

Тревел-шоу з Дмитром Комаровим завойовує серця все більшої кількості прихильників.

Поділитися:

Десятий випуск екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт», який глядачі 1+1 побачили вчора, встановив рекорд телеперегляду та став лідером слоту за аудиторією 18-54 (Україна).

Частка продукту склала 14,0%, а рейтинг – 4,6% (аудиторія 18-54, Україна) – це найкращий показник проекту в восьмому сезоні. Середня аудиторія випуску склала більше 1,5 млн телеглядачів, а всього з програмою контактувало близько 4,5 млн українців (4+, Україна).

ТОП-7 каналів у слоті виходу програми «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим (17.11.2016, доля по 18-54 (Україна).

У вчорашньому випуску програми Дмитро Комаров з оператором піднялися до базового табору Евересту (5364 м) та відкрили телеглядачам подробиці підготовки високогірних сходжень, а також драматичні історії альпіністів експедиції на Джомолугму 1996 року, яка стала основою для популярного фільму «Еверест».

Непередбачувані обставини знову змінили плани команди проекту. Через гірську хворобу рятувальники евакуювали телеведучого до безпечної зони на вертольоті, незважаючи на екстремальні погодні умови.

Нагадаємо, у програмі «Світ навиворіт» Дмитро Комаров відкриває глядачам захопливий світ екзотичних подорожей та нетуристичні маршрути в найвисокогірнішій країні світу – Непалі.

Нагадаємо, що нещодавно Дмитро Комаров здійснив мрію дітей, чиї батьки загинули на Евересті.

Новини по темі