У проекті «Світ навиворіт» на «1+1» розкриють особливості життя в чоловічому гаремі

Світ навиворіт. Україна

Сьогодні у програмі «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розкриє секрети щастя незвичайної родини.

Поділитися:

Як Дмитро Комаров відзначив день народження «Світу навиворіт»Команда проекту «Світ навиворіт» отримала рідкісну можливість відвідати закрите гірське королівство Мустанг і показати глядачам одне з останніх місць на Землі, де залишилася самобутня культура Тибету.

Нагадаємо, команда проекту «Світ навиворіт» стала одними з 1000 іноземців, яким дається право відвідати ці місця за рік. Телеведучий Дмитро Комаров зміг отримати благословення від самого короля Мустанга, який вже багато років нікого не приймає і зробив виняток тільки для знімальної групи «Світ навиворіт».

На маленькій віддаленій від цивілізації території, де править король, діють свої жорстокі закони, а люди вірять в добрих і злих духів і роблять криваві ритуали з використанням людських кісток і черепів. Яку силу вони мають в руках ченців, Дмитро Комаров поділиться в новому випуску проекту.

Під час подорожі по Мустанг команда проекту дізналася, чому досі там розчленовують людські тіла. Дмитро Комаров зустрівся з чоловіком, для якого це не жорстокий обряд, а професія, і дізнався, що він відчуває в момент виконання роботи і які у нього страхи. Страхітливий ритуал, а також подробиці «найкривавішої» професії у світі, телеглядачі «1+1» побачать вже сьогодні ввечері в новому випуску програми «Світ навиворіт».

У колоритному тибетському селі Мустанга телеведучий також познайомився родиною, де практикується одруження жінки з кількома чоловіками. Варто зазначити, що така форма сімейного укладу є дуже рідкісною. Подружжя поділилося з Дмитром Комаровим подробицями побуту, секретами щастя та особливостями взаємин в їх незвичайній для європейця родині.

Чому в 21 столітті в Мустангу продовжують розчленовувати людські тіла, секрети щастя родини, де у дружини свій чоловічий гарем, та інші особливості неповторної культури забороненого для іноземців королівства телеглядачі дізнаються в сьогоднішньому випуску екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» о 22.00 на «1+ 1».

Новини по темі