У проєкті "Світ навиворіт. Україна" розповіли вражаючу історію захисника з протезом, що спробує повернутись в професійний спорт (повне відео 9 випуску)

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт. Україна — дивитися 9 випуск онлайн

Дмитро Комаров розповів про викосотехнічні біонічні протези, які виготовляють в Україні: дивіться 9 випуск "Світ навиворіт. Україна".

Поділитися:

На «1+1 Україна» продовжується прем’єра сезону «Світ навиворіт. Україна». У новому випуску, який показали сьогодні, 16 лютого о 20:30, відбулося продовження циклу про фантастичні контрасти України, де співіснують новітні винаходи та автентичні технології.

Досліджуючи стародавні технології, які існують і зараз, Дмитро Комаров вирушив в експедицію на Дрогобицький солевиварювальний завод на Львівщині. Там досі добувають сіль за стародавнім методом — виварюванням. Журналіст спустився в шахту XV століття, де людей не було вже 40 років. У «Світі навиворіт» показали не тільки весь процес видобутку солі, а й ексклюзивні кадри з підприємства, яке існувало ще за сто років до того, як Колумб відкрив Америку.

У випуску «Світ навиворіт» також показали вражаючу історію українського військового Сергія, який втратив руку під час бойових дій у Бахмуті. Йому пощастило отримати біонічний протез, який винайшли та виробляють у Києві, і тепер він вчиться користуватись новою роборукою майбутнього. 

Дивіться повний 9 випуск "Світ навиворіт. Україна" на сайті 1+1:

Нагадаємо, що прем'єру сезону "Світ навиворіт. Україна" можна переглядати щоп'ятниці о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна" на Київстар ТБ.

Новини по темі