Ведучий 1+1 погуляв на найвеселіших похоронах в світі

Світ навиворіт. Україна
Ведучий 1+1 погуляв на найвеселіших похоронах в світі

Цієї неділі, 23 березня, на каналі 1+1 вийде нова серія програми "Світ навиворіт". Ведучий і мандрівник Дмитро Комаров продовжує "вивертати навиворіт" Індонезію

Поділитися:

Цієї неділі, 23 березня, на каналі 1+1 вийде нова серія програми "Світ навиворіт". Ведучий і мандрівник Дмитро Комаров продовжує "вивертати навиворіт" Індонезію. І на цей раз він познайомить глядачів з народом, де все своє життя люди готуються до найголовнішого події - смерті. Початок серії - в 10:50.

Цей незвичайний народ - тораджі, що дослівно перекладається як "нащадки королів". Вони живуть на індонезійському острові Сулавесі, а їхні традиційні будинки схожі на човни.

Дмитро Комаров розповість, чому тіла померлих тораджійців роками не виносять з дому, і як на цьому заробляють так звані формалінщіки. А ще покаже, як проходять просто фантастично дорогі і неймовірно веселі похорони, з'ясує, що найкращий подарунок на похоронах - свиня чи буйвол, сходить на ринок, де буйволів продають по 20 тисяч доларів, і це ще не межа ...

Приховати від допитливого ведучого 1+1 "нащадки королів" не змогли навіть секрет виготовлення ляльок "тау тау" - похоронних статуеток для еліти, свого роду посмертних дерев'яних скульптур.

А закінчиться поїздка не за упокій, а за здравіє - Діма погуляє на весіллі тораджійців, яке, на подив, виявиться не таким веселим і радісним, як похорон.

Нагадаємо, "Світ навиворіт" - авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто занурюючись в місця, де ще не ступала нога жодного туриста.

Новини по темі