Вперше за історію програми Дмитро Комаров був змушений змінити оператора «Світ навиворіт»

Світ навиворіт. Україна

Непередбачувані обставини змусили Дмитра Комарова знайти заміну Олександру Дмитрієву.

Поділитися:

Перші труднощі команди проекту «Світ навиворіт» на шляху до ЕверестуВосьмий сезон тревел-шоу «Світ навиворіт» – найбільш видовищний та екстремальний в історії проекту. Команда провела 108 днів на висоті понад 3000 метрів. Суворі умови під час експедиції не один раз перевіряли екстремалів на вистримку. Команда ледь не потрапила в авіакатастрофу, а ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров під час рятувальної залишився в Гімалаях без води і зв’язку.

Більш того, вперше за історію програми «Світ навиворіт» ведучий був змушений шукати заміну постійному оператору програми. Під час експедиції Олександр Дмитрієв отримав розрив зв’язок колінного суглобу і більше не міг продовжувати роботу. Зйомки зупининилися, Олександра потрібно було евакуювати в Катманду. Однак знайшлася людина, яка врятувала знімальний процес.

Дмитро Комаров розповідає на своїй сторінці в соцмережі, що за допомогою звернувся до оператора Олександра Шилова. Він попросив терміново вилітати в Непал і підмінити колегу на декілька тижнів.

Я стояв на табуретці, в пуховику, в скромному номері високогірного готелю, притискаючи телефон до стіни – лише в цій точці був нормальний зв’язок. Поговорив, поклав трубку. А коли почав писати лист, щоб замовити квиток, побачив, що в Києві ще 4 година ранку. Я забув про різницю в часі, – розповідає Дмитро.

Олександр Шилов пообіцяв спросоння навіть достеменно не зрозумів, чи йому наснилася розмова з Комаровим, чи він дійсно вирушає в Непал.

Коли я прокинувся, побачив на пошті електронний кваиток в Катманду на моє ім’я. Я зрозумів, що це був не сон і сказав собі: «Так... Молодець, Сашко!». І побіг терміново збирати речі, – згадує Олександр Шилов.

Ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» розповідає, що новий оператор його дуже виручив. Він мав пробути в експедиції два тижні, а затримався аж на два місяці. І навіть вперше у своєму житті пішов в гори.

Нещодавно Дмитро Комаров розповів, як продавав вишиванки, шаровари і сало у селищі на шляху до Евересту.

Новини по темі