Всеїдного Дмитра Комарова нагодували живими хробаками

Світ навиворіт. Україна
Всеїдного Дмитра Комарова нагодували живими хробаками

Як Дмитро пережив страшне випробування – в новій серії програми в неділю, 11 травня об 11:00

Поділитися:

Ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров побував на вечірці колишніх людожерів, де гостей змушують їсти живих хробаків. Як Дмитро пережив страшне випробування – в новій серії програми в неділю, 11 травня, на каналі "1+1". Початок в 11:00.

У цій серії "Світ навиворіт" повертається до джунглів острова Нова Гвінея – одного з найбільш диких місць на Землі. Дмитро Комаров прямує до легендарного племені короваї – первісних людей, які живуть на деревах і мають славу колишніх канібалів.

У цьому племені досі є папуаси, які ніколи в житті не бачили білих людей. Так що поява Комарова стане для декого культурним шоком.

У відповідь доброзичливий Дмитро спробує жити, як справжні чоловіки-короваї, за законами кам'яного століття. Він навчиться добувати хліб зі стовбура сагової пальми і збирати найулюбленіші коровайські смаколики – м'ясистих черв'яків нон.

Подорож Новою Гвінеєю продовжиться в іншій частині острова – знаменитій долині Балієм. Глядачів чекає продовження спецрепортажу про стародавні мумії Папуа. Цього разу Дмитро, нарешті, знайде найдавнішу і найбільш рідкісну з них. І це видовище змусить його вигукнути: "Господи, помилуй!".

Нагадаємо, "Світ навиворіт" – авторський проект журналіста і мандрівника Дмитра Комарова на каналі 1+1. Дмитро подорожує тільки вдвох з оператором, часто опиняючись у місцях, де ще не ступала нога жодного туриста.

Індонезійський сезон "Світу навиворіт" є вже п'ятим за рахунком. Усі серії онлайн дивіться на сайті "1+1". 

Новини по темі