Як кубинці та Комаров танцювали румбу під Океан Ельзи

Світ навиворіт. Україна
Як кубинці та Комаров танцювали румбу під "Океан Ельзи"

У прем'єрному випуску програми Світ навиворіт. Латинська Америка ведучий не тільки сам взяв уроки танців, але й влаштував майстер-клас

Поділитися:

Кубинці краще за всіх у світі ловлять танцювальні ритми. Зараз у світі навіть з'явився такий популярний напрям  як куба-денс   - це суміш різних танцювальних стилів. У прем'єрному випуску програми "Світ навиворіт. Латинська Америка" Дмитро Комаров  не тільки сам взяв уроки танців у місцевих мешканців, але й  вирішив перевірити, як кубинці спіймають український стиль і станцюють під нашу музику.

Першим випробуванням для місцевих танцюрів став український гопак. Вони із задоволенням приміряли на себе українські вінки та вишиванки, а за кілька хвилин над Карибським морем уже звучали справжні карпатські сопілки.

"Спочатку ми поставимо вам пісню "Ти ж мене підманула, а ви вже імпровізуйте", - звернувся до танцюристів Комаров, а потім показав їм основні рухи гопака.

Як кубинці відреагували, коли Комаров розповів їм, про що співається у цій пісні? Та що вийшло, коли Дмитро запропонував їм станцювати під пісню "Океану Ельзи" "Я не здамся без бою"? Дивіться у відео:

Новини по темі